Gyurós Tibor Díjátadó Gála 2015

2015.09.16 -

Sheraton Hotel Kecskemét

Az IVSZ idén is díjazza az év IKT menedzserét, innovációját és projektjét!

Szeptemberben, az IVSZ Menedzsertalálkozó (MENTA) konferencia keretein belül kerül sor a Gyurós Tibor-díj átadására. A Szövetség immár 4 kategóriában díjazza a kiemelkedő IKT teljesítményeket: az év IKT ötlete/innovációja, 2015 IKT projektje, az év menedzsere az infokommunikációban, és a digitális oktatás nagykövete. A negyedik kategória meghirdetésével az IVSZ – hagyományteremtő céllal – szeretné elismerni azon személyek munkáját, akik felismerték és a lehetőségeikhez képest tanítják vagy népszerűsítik a digitális oktatás ügyét.

Gyurós Tibor – díj „Az év menedzsere az infokommunikációban”

A díjat Gyurós Tibor emlékének adózva már 18 éve ítéli oda az IVSZ olyan, az IKT iparágon belül tevékenykedő vezető beosztású menedzser számára, aki az éves munkája során kiemelten hozzájárult vállalata sikerességéhez, és tevékenységével elősegítette a hazai infokommunikációs iparág és az információs társadalom fejlődését.

„Az év IKT projektje”

Az IVSZ az IKT iparág területén megmérettetésre hívja a kiemelkedőnek tartott projekteket minden évben. A díjjal az IVSZ azokat a már sikeresen lezajlott projekteket kívánja kitüntetni, amelyek megfelelnek a szakmaiság és a minőség követelményeinek, valamint megvalósításuk során valós értéket teremtenek az ügyfelek számára. Fontos szempontként kell figyelembe venni, hogy csak már sikeresen lezárult projekt részesülhet díjazásban. Évente több – maximum 3- projekt is részesülhet elismerésben a zsűri döntésének megfelelően.

„Az év IKT ötlete / innovációja”

A cél elsősorban az induló vállalkozások díjazása, ezzel az elismeréssel kívánjuk segíteni a vállalatok piacra jutási esélyeit, lehetőséget teremtve ötleteik, innovációjuk bemutatására, egyben díjazására. Évente több – maximum 3-  díjazott cég lehet a zsűri döntésének megfelelően.

„A digitális oktatás nagykövete” címet minden évben az a személy kapja, aki a hazai digitális oktatás fejlesztéséért legtöbbet tett.

 

A Bíráló Bizottság felkért tagjai:

  • Braun Péter, a VISZ elnöke, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatói főtanácsadója,
  • Charaf Hassan dr, egyetemi docens, BME Alkalmazott informatika csoport
  • Galambos Márton, a Forbes főszerkesztője
  • Györkő Zoltán, a 2014-es díj nyertese, a Balabit ügyvezető igazgatója
  • Hild Imre, Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) Startup Kultúra Közösség vezetője
  • Kovács Patrik, FIVOSZ elnöke
  • Málnay Barnabás, az MMKlaszter igazgatója, a WS Cofounder partnere, az EIT Digital üzletfejlesztője
  • Szabadkai Andrea dr, Gyurós Tibor özvegye
  • A bizottság elnöke: Laufer Tamás, az IVSZ elnöke

 

eskills 2015jpg watify logo