Gépi tanulás: az AI infrastruktúrája az IBM-től

2019.05.08 -

Időpont: 2019. május 8.

Az IBM Watson Machine Learning Accelerator (WMLA) egy olyan szoftvercsomag, amely könnyen kezelhető, teljes körű gépi tanulás / mélytanulás platformot biztosít az adatkutatók számára.

A WMLA megoldást nyújt gépi tanulási modellek teljes életciklusára: a telepítéstől és a konfigurálástól az adatok felvételétől és előkészítésén, a modell tanításán és optimalizálásán keresztül a termelésbe való áthelyezésig. A Watson Machine Learning Accelerator a népszerű open-source ML/DL keretrendszerek mellett (mint például a TensorFlow, pytorch, scikit-learn) tartalmazza az IBM Spectrum Conductor szoftvert, amely egyszerűsíti az adatok előkészítését, segíti a modellek tanítási fázisának valós idejű nyomon követését, a hiper-paraméterek automatikus optimalizálását és az elkészült modell tesztelését.

A szoftvercsomag megoldást nyújt a modell adatméretének növelésére (Large Model Support) és klaszteres skálázására is (Distributed Deep Learning), valamint lehetővé teszi a többfelhasználós, pontos erőforrás elosztáson alapuló környezet kialakítását.

Az IBM WMLA ingyenesen ki is próbálható!

Előadó: Surányi József, Power Systems technológiai szakember, IBM Magyarországi Kft.

További információ és regisztráció a webinar oldalán.