Future Talks 2020

2020.11.30 18:00 - 20:00

online

Először egy virtuális asztalnál Neil deGrasse Tyson, Stuart J. Russell, Tilesch György, Buzsáki György és Kishonti László, akiktől egy online talk show-n te is megtudhatod, hol tart és merre halad a technológia fejlődése.

Future Talks 2020

November 30-án 18 órától rendezik meg a Future Talks powered by MVM online, interaktív talk show-t a mesterséges intelligencia jelenéről és jövőjéről.

Az eseményre New Yorkból jelentkezik be Neil deGrasse Tyson amerikai asztrofizikus, író, az egyik legsimertebb tudományos sztár. Bekapcsolódik a beszélgetésbe Stuart J. Russell, a kaliforniai Berkeley Egyetem és a San Franciscó-i Egyetem professzora, a mesterséges intelligenciáról írt egyetemi tankönyv társszerzője. Megosztja véleményét a nézőkkel Tilesch György, a világ egyik legkeresettebb MI-szakértője, a Mesterség és Intelligencia (BetweenBrains) társszerzője, Buzsáki György, a New York Egyetem orvosi karának professzora, világhírű agykutató, továbbá Kishonti László, a mesterséges intelligenciára épülő önvezető járművek technológiáját fejlesztő AImotive vezérigazgatója is.

Kövesd élőben a különleges eseményt, tedd fel kérdésed és tudj meg mindent arról, hogy miként változik meg életünk a következő évtizedekben.

További részletekért látogass el az esemény weboldalára!