Az IVSZ Fintech munkacsoport következő ülését a megelőző szavazás eredményét figyelembe véve május 31-én szerdán 15 órától tartjuk.

A helyszín a Budapesti Corvinus Egyetem "C" épület, I.em. (1093 Bp, Közraktár u. 4-6.)

(Az egyetemen a délelőtt folyamán szintén fintech témájú workshop lesz, melynek programját itt találja.)

A témajavaslatokat összesítettük, az első hat helyen az alábbi, munkacsoport tagok által megszavazott témák kerültek, mellyel a csoport az ülésen kíván foglalkozni:

  • Fizetési módszerek és innováció - 7,94
  • Smart City-hez projektek és a fintech szolgáltatások kapcsolata - 7,78
  • PSD2-vel kapcsolatos hazai szabályozás időzítése/tartalma - 7,67
  • Blockchain technológia és a blockchain-en alapuló alkalmazások, szolgáltatások kutatása és innovációja - 7,33
  • Azonnali fizetési rendszer bevezetés/felkészülés üzleti lehetőségek - 7,28
  • Regulatory sandbox tervezete  - 6,94

Amennyiben úgy gondolja, hogy szívesen lenne a lenti témák egyikének projektvezetője, kérjük, hogy a fintech@ivsz.hu e-mail címen jelezze a téma megjelölésével.

Sajnos a témajavaslatokra való visszajelzés nem reprezentatív, a munkacsoport tagok kevesebb mint 20%-a jelzett vissza, így továbbra is várjuk azok visszajelzését, akik még nem priorizálták a munkacsoport jövendőbeli aktivitási területeit. Itt tudja leadni szavazatát.

A munkacsoport több alprogramot is meg fog hirdetni:

Meetup-ok keretén belül fogunk foglalkozni az általánosabb témákkal, melyeket szakelőadók tolmácsolásával fogjuk prezentálni az érdeklődők részére

Tematikus workshop-ok keretén belül pedig a mélyebb szakmai kérdéseket fogjuk kitárgyalni. Melyek részletes témáit és kérdéseit az Önök igényei alapján állítunk össze, majd szakértők előadásai és kerekasztal beszélgetéseinek segítségével informáljuk Önöket. A kerekasztal beszélgetések kérdései az Önök által előre megküldött felvetésekből és helyszínen kérdéseikből állnak majd össze.

Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő információkat, valamint munkáját és partnerkapcsolatai fejlődését hathatósan tudja támogatni a Fintech munkacsoportban történő részvétele illetve munkája.

A munkacsoport ülésen való részvétel ingyenes és nyitott, de a helyszín miatt regisztrációhoz kötött.

A regisztrációt lezártuk.