Financial and Corporate IT 2020

2020.09.03

Kempinski Hotel Corvinus Budapest és online

A Portfolio az őszi konferenciaszezont a szeptember 3-ai hibrid nyitókonferenciával kezdi meg, ahol a banki és nagyvállalati digitalizáció lesz a fókuszban.

Financial and Corporate IT 2020

A konferencia témái:

  • Digitális transzformáció – Mit tanultak a nagyvállalatok, pénzintézetek a COVID-krízisből?
  • Mesterséges intelligencia, 5G, RPA, felhő, agilis működés – Mire jó ez a bankoknak, nagyvállalatoknak?
  • Készpénzmentesítés, azonnali fizetés és PSD2 – Mi zajlik a fizetési iparágban?
  • Hogyan hasznosítsuk jól a vállalati adatvagyont?
  • Nagyvállalati innovációk, fintech újítók Magyarországon

Miért vegyél részt?

A nagyvállalati, pénzintézeti IT-részlegeken azonnal, napokon belül kellett olyan fejlesztéseket végrehajtani a COVID-krízis alatt, melyekre normál esetben hónapok állnak rendelkezésre, a vállalatok napok alatt vonultak home office-ba. A pénzintézeti szektor és a nagyvállalatok jól vizsgáztak ebben, a nagy kérdés most az lesz, mit tartanak meg a krízis alatt megszerzett tapasztaltokból, a digitalizáció és a rugalmas, agilis működés mennyire kerül fókuszba náluk.

A folyamatos rendelkezésre állás biztosítása mellett az üzleti igényekre rövid határidővel reagáló IT ma már alapelvárás, miközben egyre több felforgató szereplő és big tech az inkumbensek bevételeire pályázik. A nehéz helyzeten a top vezetők csak úgy kerekedhetnek felül, ha a munkaerő hatékonyságát csúcsra pörgetik, a folyamatokat tökéletesítik, rugalmas, skálázható rendszereket használnak, és egy digitális ugrással a legújabb technológiákat vezetik be a vállalati működésben.

Ebben segíthetnek a működési költségből finanszírozható felhős megoldások, az adatvagyon hasznosítása az üzleti folyamatokban, a mesterséges intelligencia használata az ügyfélkezelésben és a back-office-ban.

Minderről szó lesz a konferencián, ahol nemzetközi előadók, a nagyvállalati, banki felsővezetők és az IT-szektor véleményvezérei értékes tudást osztanak meg a résztvevőkkel.

További információért látogass el az esemény weboldalára!