Európai konferencia az infokommunikációs oktatásról a Műegyetemen

2016.06.14 - 06.17

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, K épület (Budapest, Műegyetem rkp. 3, 1111)

A tanulási környezetek újragondolása című nemzetközi konferenciára várja a European Distance and E-Learning Network (EDEN) azokat a szakembereket, akik szeretnék megismerni az innovatív oktatás területén világszerte működő legújabb fejlesztéseket, jó gyakorlatokat, elképzeléseket.

Az EDEN idén ünnepli 25. évfordulóját. A Hálózat 2016-os éves konferenciájának (#eden16) június 14-17 között Budapest ad helyet.

Az eseményen – amelyre közel 150 kiváló előadó, tréner, szakember érkezik 35 országból – előadások, workshopok, képzési és projekt-szekciók keretében járjuk körbe az új tanulási környezetek témáját, az oktatásnak a változó társadalmi-gazdasági helyzet igényeire adott válaszait, a változások intézmények működésére gyakorolt hatásait, a lehetséges új eszközöket és használhatóságukat, továbbá a kollaboratív tanulási kultúrákat, a digitális oktatást és még sok más témát. 

Csatlakozzon Ön is a budapesti konferenciához és ossza meg kutatási eredményeit, projektjeit és tapasztalatait!

A magyar érdeklődők számára a szervezet meghosszabbított határidővel fogad beadványokat.

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, K épület (Budapest, Műegyetem rkp. 3, 1111)

Időpont: 2016 június 14-17

Szponzorációs lehetőség:

Több száz szakmai szervezetet és céget érhet el nem csak Európában de a többi kontinensen is!

Az EDEN szponzori csomagokat kínál az eseményhez. A részletekért olvassa el szponzori brossúránkat, vagy forduljon a konferencia titkársághoz.

Amennyiben kérdése lenne a konferenciával kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a konferencia titkársággal a budapest@eden-online.org e-mail címen.