Energiahatékonyság az iparban, Németországban és Magyarországon

2019.10.08 -

Német-Magyar Gazdaság Háza (1024 Budapest, Lövőház u. 30.)


Időpont: 2019. október 8.

Helyszín: Német-Magyar Gazdaság Háza

A konferencián német és magyar szakemberek tartanak előadásokat az ipari energiahatékonyság aktuális helyzetéről Magyarországon és Németországban. A rendezvény 2019. október 9-én és 10-én kooperációs megbeszélésekkel egészül ki olyan német vállalatok részvételével, amelyek üzleti kapcsolatokat keresnek Magyarországon.

Program

A német szakemberek mellett magyar szakemberek is előadást tartanak majd, akik az ipari energiahatékonyság hazai helyzetéről és az energetikai auditálási kötelezettségről és eddigi tapasztalatairól adnak áttekintést. A konferencia résztvevői megismerhetik ezen kívül egy magyar iparvállalatnak az energiafelhasználás csökkentésére tett intézkedéseit.

Emellett a konferencián olyan német vállalatok mutatják be innovatív termékeiket, megoldásaikat, amelyek üzleti kapcsolatokat, együttműködő partnereket keresnek Magyarországon:

  • Ipari tüzelő- és fűtőberendezések magas hőmérsékletű folyamathő-ellátáshoz, Classen Apparatebau Wiesloch GmbH
  • Napelemes rendszerek iparvállalatoknak, IPS-solar GmbH
  • Hőcserélők, hűtőtornyok (2 kW – 400 MW), Kelvion Germany GmbH
  • Kiberbiztonság, távfelügyelet, IoT, MB connect line GmbH
  • Füstgázanalizáló műszerek, Messtechnik EHEIM GmbH

Azon magyar érdeklődők számára, akik érdeklődnek a német vállalatokkal való együttműködés iránt, 2019. október 9-én illetve 10-én egyéni tárgyalásokat szervezünk. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül majd sor. A tárgyalásokra a transzfert, valamint igény esetén a tolmácsot a DUIHK biztosítja.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További információért látogass el az esemény weboldalára!