ECSO Klub – 2017. 02. 27.

2017.02.27 -

IVSZ Iroda (Budapest, Wesselényi utca 16/A)

Időpont: 2017. Február 27. 15 óra

Helyszín: IVSZ iroda

Az IVSZ tagcégek bepillantást kaphanak az European Cyber Security Organisation munkájába, a munkacsoportok feladataiba – ez a Horizon 2020 alapok központi felprogramozását és az EU Bizottság kiberbiztonsági fejlesztési terveit jelenti.

Az ECSO az EU Bizottság iparági képviselőkből álló szerződéses partnere, alapvető célja a kiberbiztonsági cPPP (szerződéses kormányzati és civil szféra közötti együttműködés) megvalósítása. A Szervezet tagjai között megtalálhatóak nagyvállalatok, kivsállalkozások, start-upok, kutatólaborok, egyetemek, klaszterek, és egyéb iparági szövetségek, mindezek mellett EU tagállamok kormányzati képviselői.

A szervezet alapvető célja a H-2020 kiberbiztonsági forrásainak szakmai feladatokkal történő feltöltése, projekt konzorciumok alakítása, valamint szakmai érdekvédelem.

Az ECSO jelenlegi egyedüli hazai tagja a Cyber Services Zrt., az IVSZ Információbiztonság és Kibervédelem Mcs. egyik vezető tagcége. A Cyber Services Zrt. „proxy” lehetőséget biztosít max. 3 további IVSZ tagnak az ECSO munkájában történő részvételre.

Várjuk szeretettel az első ülésre!

Részvételi szándékát kérjük, hogy a csimar.kinga@ivsz.hu e-mail címen jelezze.