E-commerce Technology Vol. 2.

2021.02.25 14:00 - 17:30

online

Vegyél részt a Stylers Group és a Braining Hub szervezésében megrendezésre kerülő ProTechtor E-commerce Technology eseményen!

E-commerce Technology Vol. 2.

A workshop sorozat célja, hogy a hazai e-commerce iparág technológiai oldali szereplői minél több a munkájuk során gyakorlatban is alkalmazható általános vagy specifikus tudásra tegyenek szert. A workshopok mély technológiai fókusszal bírnak, amelyek a fejlesztői tudás bővítését célozzák. Minden esemény két témát dolgoz fel az adott területek szakértőinek a segítségével.

A workshop célközönsége a fejlesztők és a vállalati fejlesztői csapatok.

Program:

  • 14:00 – 14:05: Köszöntő, technikai információk
  • 14:05 – 15:35: Bagladi Balázs: Chatbot alapok és gyakori integrációk
    A 2020-as koronavírus extra lökést adott a hazai chatbot ipar számára, hirtelen nem csak a fejlesztők, hanem az ügyfelek is éhesek lettek az elérhető és alkalmazható technológiák iránt. Az előadásában többek között szóba kerül az extreme programming, az NLP, az interakciós modulok működése, az open source és az egyedi keretrendszerek közötti különbségek, a keresőmotorok és live chat modulok, valamint az SAP és CRM integrációk rejtelmei, a chatshopok és infra megoldások tapasztalatai, de nem marad ki az UI tervezés és az ügyfélautentikációk témaköre sem.
  • 15:35 – 15:50: Szünet
  • 15:50 – 17:20: Geiger Tamás: Google Analytics fejlesztői szemmel
    Az ecommerce mérések beállítása Google Analytics kódokkal nem mindig triviális feladat. Nem mindig áll össze, mi mivel függ össze és miért. Miért hiányzik a rendelési adatok fele az ad blocker használaton túl? Átvesszük a fontosabb adatokat, összefüggéseket és néhány pain pontot, ahol elcsúszhat a fejlesztés és amin keresztül pontosabb és több adatunk lehet végül Google Analyticsben.
  • 17:20 – 17:30: Technikai információk, következő esemény tudnivalói

A workshopon való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, amit az esemény oldalán tudsz megtenni.

Az eseményt az IVSZ is támogatja.