E-commerce Bussiness Vol. 6.

2021.06.10 14:00 - 17:30

Online

A Protechtor e hónapban is megszervezi E-commerce Bussiness eseményét. A rendezvény megtartására online kerül sor. Ismerd meg a programokat!

Protechtor E-commerce bussiness Vol. 6

Hogyan válasszak e-commerce fejlesztési platformot? (14:00 – 15:35)

  • E-commerce platformot építünk vagy éppen cserélünk újra. A nagy dilemma felmerül, hogy milyen rendszerben dolgozzunk? Válasszunk dobozos terméket, mint a Shopify, Unas, netalántán Woocommerce-t? Legyen egyedi fejlesztésünk mondjuk Magentóval vagy teljesen egyedi rendszert fejlesszünk?
  • Az eseményen megbeszéljük az érveket, kontrákat, kinek, mikor, melyik rendszerrel érdemes dolgoznia, és beszélni fogunk a piszkos anyagiakról is.

Szünet (15:35 – 15:50)

Data science módszerek vásárlói viselkedésminták elemzésére (15:50 – 17:20)

  • Az e-commerce cégek (és az offline cégek is) rengeteg adatot termelnek, nemcsak a digitális marketing platformokon keresztül, hanem pusztán a vásárlási tranzakciók alapján is. Az előadás során bemutatunk néhány eljárást, amit érdemes alkalmazni ezekre az adatokra, hogy jobban megértsük a vásárlói szokásokat, és azonosítsuk a különböző vásárlótípusokat, és egyéb hasznos következtetéseket tudjunk levonni üzleti folyamatainkkal kapcsolatban. Kitérünk az adatelemzési stratégiákra, adatinfrastruktúra és vásárlói szintű elemzés megvalósításának feltételeire, és ismertetjük ezen eljárások üzleti szintű alapjait. Szeptemberben pedig, visszatérve a nyaralásról, mélyebb, technikai oldalról is belemegyünk a témába!

Technikai információk, következő esemény tudnivalói (17:20 – 17:30)

Az eseményen való ingyenes részvételhez itt tudsz regisztrálni.