DOKK 2019 – Digitális oktatási konferencia és kiállítás

2019.06.07 - 06.08

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem I. épület (1117 Budapest, Magyar Tudósok körútja 2.)

Időpont: 2019. június 7–8.

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem I. épület

A DOKK-Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás széles körű tájékoztatást ad a Magyarország Digitális Oktatási Stratégiájában foglalt célokról, és lehetőséget kínál a digitális oktatáshoz kapcsolódó pedagógiai, módszertani és technológiai eszközök és újdonságok megismerésére. A téma iránt érdeklők módszertani workshopok, eszközbemutatók és további színes programok keretében, első kézből értesülhetnek a hazai digitális oktatás helyzetéről és jövőjéről.

A résztvevők az esemény két napja alatt tájékozódhatnak a digitális oktatáshoz kapcsolódó innovatív pedagógiai és technológiai megoldásokról, az intézmény- és humánerőforrás-fejlesztés lehetőségeiről, a magyarországi és nemzetközi jó gyakorlatokról. A plenáris előadásokon és a kerekasztal-beszélgetéseken a hazai és nemzetközi tudományos és a gazdasági élet, valamint a szakpolitika képviselői osztják meg a témával kapcsolatos stratégiai és szakmai gondolataikat. A szekciók, módszertani műhelyek, bemutató órák és teachmeet-ek keretében fejlesztők, gyakorló pedagógusok kapnak lehetőséget arra, hogy bemutathassák a jól működő gyakorlataikat.

A konferencia kiváló alkalom arra, hogy a köznevelési intézmények, pedagógusok tájékozódjanak a digitális átállás jelenlegi helyzetéről, az eddig elért eredményekről, és az előttük álló kihívásokról, lehetőségekről.

A konferencia tervezett programját itt találod.

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!