Digitalk Transformers: Digitális átalakulás és a marketing (ELMARAD)

2020.03.17

Millenáris Startup Campus (Budapest, Kis Rókus utca 16-20., D Épület)

Digitális átalakulás és a marketing

Digitalk Transformers: Digitális átalakulás és a marketing

A koronavírus-járvány hazai fejleményeit figyelembe véve azt a nehéz döntést kellett meghoznunk, hogy a március 17-re tervezett, DIGITALK: Transformers – Digitális átalakulás és marketing című meetupunkat nem tartjuk meg. 

A döntés elsődleges szempontja az esemény vendégeinek, résztvevőinek, közreműködőinek, és saját munkatásaink egészsége, amivel kapcsolatban mérlegeltük az esetleges kockázatokat, valamint figyelembe vettük a nemzetközi, illetve hazai egészégügyi szervezetek, hatóságok ajánlásait. 

Amint azt az egészégügyi helyzet, és az egyéb körülmények lehetővé teszik, a DIGITALK meetup sorozatot mindenképpen folytatjuk, amivel kapcsolatban minden fontos információt időben közölni fogunk.  A befizetett részvételi díjat visszatérítjük.

A digitális gazdaság digitális eszközöket, folyamatokat és ehhez passzoló haladó, érett gondolkodást követel. Amelyik vállalkozás a teljes értéklánc mentén képes a digitális átalakulásra, az a költségek csökkentése mellett az általános versenyképességet is növeli, ami kiemelten igaz a marketing folyamatokra.

De mi a helyzet, ha a trendalkotó nemzetközi példákkal szemben a hazai gyakorlatot és valóságot vizsgáljuk? Hogyan tud a marketing szinkronba kerülni és hatékonyan együttműködni az agilis szakterületekkel? Milyen szemléletváltást és stratégiai gondolkodásmódot igényel a transzformáció egy hagyományos offline üzleti modell digitalizációja során? Az új marketing technológiák bevezetése és használata elég a sikerhez?

A DIGITALK sorozat következő meetupja a digitális transzformáció folyamatát elemzi a marketing területén különböző profilú és méretű hazai vállalkozások segítségével. Esettanulmányokon, gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be a kihívásokat, problémákat és működő folyamatokat útravalót adva ezzel azoknak a kis- és nagyvállalatoknak, akik még keresik az utat a marktech rengetegben.

Ha küzdesz az elemekkel, digitális szolgáltatást építesz hagyományos eszközökkel, vagy az offline üzleti modellt ültetnéd át a digitális világba, vagy csak inspirációt keresel, esetleg megnéznéd, mások, hogy csinálják, ott a helyed! Oszd meg a kérdéseid, kihívásaid, tapasztalatod, gondolataid.

Ha kicsit is érdekel a digitális marketing, tisztába szeretnél jönni a trendekkel, belelátnál a nagyobb, vagy akár kisebb cégek gyakorlatába, akkor jelentkezz és vegyél részt meetupunkon!

 

Előadók:

  • OTP – Nagy Zoltán Péter
  • Szállás.hu – Benes László
  • Profession.hu – Benczik Dóra
  • Moderátor: Fischer Kristóf

A prezentációkat követően közös beszélgetésre hívjuk a jelenlévőket, akik moderátori segítség mellett tehetik fel kérdéseiket az előadóknak.

 

Tervezett program:

18:00: Érkezés, networking
18:30: Köszöntő – IVSZ
18:35: Beszélgetés moderátor vezetésével, Q&A