DIGITALK: A COVID hatása a menedzseri gondolkodásra és a stratégiákra

2020.08.26 14:00 - 16:00

Webex

A koronavírus hatásai a jelek szerint beláthatatlan időre rajzolják újra a céges működést, és az azzal kapcsolatos gondolkodást – derül ki Szirtes Hajnalka szervezetpszichológus legfrissebb magyarországi reprezentatív vezetői stílus felméréséből. Több, mint 500 diplomás válaszadó, közel 27 iparágat és minden szektort lefedve ítélte meg egy online felmérésben, hogy a munkaadójuk mennyire sikeresen reagált erre a bejósolhatatlan helyzetre.

DIGITALK: A COVID hatása a menedzseri gondolkodásra és a stratégiákra

A vezetők egy merőben új szituációban találták magukat, amihez alkalmazkodniuk, igazodniuk kell, mindezt egy olyan terepen, illetve környezetben, amelyben még soha nem jártak derült ki többek között a tanulmányból. Hogyan hatott a COVID a vezetői stílusra? Mely iparágak sínylették meg leginkább az elmúlt hónapokat és miért? Hogyan segítettek (vagy hogyan nem) a technológiák az akadályok leküzdésében? Mennyire rengette meg a bizalmat a vírushelyzet a munkáltató és a munkavállalók viszonyában?

Az IVSZ DIGITALK következő webinarja a kutatás ötletgazdájával ezeket a kérdéseket járja körbe olyan cégvezetőkkel, akik napi szinten szembesültek a fenti kérdésekkel és problémákkal.

Tervezett vendégek:

  • Kovách Anton – Shiwaforce
  • Deliága Ákos – Talk-A-Bot
  • Dr. Ludvig László – Siemens Mobility Kft.

Moderátor:

  • Szirtes Hajnalka – szervezetpszichológus

Szűrés

Kulcsszó
No Results Icon

Nincs a szűrésnek megfelelő találat.

Kérjük, módosítsd a szűrési feltételeket.