Digitális Európa Program – Információs Nap

2023.12.19 10:00 - 12:00

online (Teams)

A Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft., mint a Digitális Európa Program (a továbbiakban: DEP) nemzeti kapcsolattartója (a továbbiakban: National Contact Points, rövidítve: NCP) együtt- működésben a Miniszterelnöki Kabinetirodával és a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkárságának Közvetlen Uniós Források Osztályával 2023. december 19-én, kedden Információs Napot szervez a Digitális Európa Program aktualitásaival és nyitott pályázati felhívásaival kapcsolatban. 

A tájékoztató rendezvényt csak néhány nappal előzi meg az Európai Bizottság központilag szervezett DEP Info Day eseménye. Az ezen a napon elhangzott előadásokat, információkat feldolgozzák, tapasztalataikat összegzik, és online rendezvényükön elsőkézből ismertetik a résztvevőkkel a DEP aktualitásait, prioritásait, csak úgy, mint a jelenlegi DEP és önerő pályázati felhívásait, mindezt gyakorlati megközelítésben. 

Az esemény ingyenes és online kerül megrendezésre. 

Időpont: 2023. december 19. 10:00 – 12:00
Helyszín: online (Teams) 

Tervezett program: 

  • Általános és aktuális DEP információk és a munkaprogram-módosítással kapcsolatos fejlemények – Nyisztor Tamás, DEP programbizottsági tag (Miniszterelnöki Kabinetiroda) 
  • Aktuális DEP kiírások; miért és hogyan érdemes pályázni; ki és hogyan tudja segíteni a pályázókat? – Dászkál János, vezető projekt menedzser, DEP NCP (Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft.) 
  • Az önerő-támogatás lehetősége, általános jellemzői, valamint a korábbi önerő- és előkészítési támogatások tapasztalatai – Nowackiné Tóth Katalin, kormánytisztviselő (Közvetlen Uniós Források Osztálya, Területfejlesztési Parlamenti Államtitkárság, Miniszterelnökség) 
  • A DEP NCP-k nemzetközi hálózatával együttműködésben „DEP NCP Network – DEP4All” címmel beadott közös EU pályázat és az abban foglalt koncepció bemutatása, az MFOI ebben betöltött szerepe és a következő lépések – Dászkál János, vezető projekt menedzser, DEP NCP (Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft.) 
  • Kérdések és válaszok  
  • Zárszó 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A rendszer automatikusan visszaigazolja a részvételt, mely e-mail az online rendezvény belépéséhez szükséges linket is tartalmazza. Bejelentkezés az online platformra 09:50-től. 

Kérdés esetén kérjük, a depncp@mfoi.org e-mail címen keresztül vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel.