Az IVSZ Adatközpont és Felhő Munkacsoportja büszkén mutatta be éves rendezvényét, mely idén a felhő megatrendek használati előmozdítására összpontosított, ahol 10 vállalat mutatta be technológiáját és piacra gyakorolt hatását, egészen a mikro vállalkozástól a nagyvállalatokig.

A DATARENA-n többek között körbejártuk a jelenlegi startup ökoszisztéma kihívásait  és a mindent átfogó ügyfélélmény-növelő megoldásait.

Időpont: 2018. november 14. (szerda) 8:30-13:20

Helyszín: Millenáris Startup Campus (Budapest, Kis Rókus utca 16-20., 1024, D épület)

Mik a felhős megatrendek és milyen, már ma is rendelkezésre álló szolgáltatásokat tudunk ebből hasznosítani? Valóban az ügyfélélmény áll minden fejlesztés hátterében? Milyen kihívásokkal találja magát szembe egy frissen alakult vállalkozás? Elég egy jó ötlet a világsikerhez?

A felhős megoldások mellet van még tér az adatközpontok evolúciójának? Milyen biztonsági megoldások párosulnak mindehhez?

Ezekre a kérdésekre kerestük előadóink segítségével a válaszokat, illetve azt is megtudhattuk, hogy milyen előadó egy humanoid robot.

Ne maradj le az év eseményéről, ha ki vagy éhezve az újdonságokra, vagy akár az azonnal implementálható megoldásokra.

Itt a helyed, ha le akarod körözni a versenytársaidat a legújabb technológiák hadba állításával, vagy a tech ipari résztvevőként érdekelhet némi inspiráció.

A rendezvényt követően a résztvevőknek lehetőséget nyújtottunk a Millenáris Startup Campuson történő bejárására, mely Magyarország legnagyobb startup közösségének helyet adó innovatív co-working irodája.

A regisztráció lezárult.

Prezentációk

A konferencia előadásainak prezentációit a Slideshare-en megtalálhatod.