Az IVSZ Adatközpont és Felhő Munkacsoportja DATARENA néven folytatja nagysikerű éves rendezvénysorozatát, melynek fókuszában a hazai adatközpontokban és felhőpiacban rejlő lehetőségek állnak.

Időpont: 2017. november 07. (kedd) 9:00-13:20

Helyszín: Docler Irodaház (X. Expo tér 5-7., Színházterem)

A DATARENA-ban sikeres piaci szereplők adnak betekintést a növekedéshez szükséges szemléletről és kihívásokról, illetve ismert IT szolgáltatók nyújtanak megoldási javaslatokat a hatékonyság növeléshez.

A rendezvényre olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik szeretnének megoldást, vagy  inspirációt találni  a legújabb felhasználói fókuszú felhős és adatközponti megoldásokban, avagy felhasználói és gyártói információkat gyűjteni a hazai és nemzetközi vállalatok, illetve IT szolgáltatók prominens személyeitől.

A rendezvényt követően a résztvevők – a jelentkezések sorrendjében – korlátozott számban meglátogathatják a Docler adatközpontját is.

Sok szeretettel várunk a rendezvényre!

Hegedűs-Csapó Veronika, munkacsoport vezető és
Hajmási Gergely, munkacsoport vezető helyettes

RÉSZLETES PROGRAM

Részvétel

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz és visszaigazoláshoz kötött. A regisztrációt követően 72 órán belül e-mailben küldjük el a visszaigazolást.

A regisztráció lezárult.