Compass Tech Summit 2023

2023.10.05 - 10.06

Magyar Vasúttörténeti Park

A Compass Tech Summit egy figyelemre méltó 5 az 1-ben technológiai konferencia, amely olyan témákat ölel fel, mint az engineering leadership, az AI, a product management, az UX, és a data engineering. A CraftHub első alkalommal öt kiemelkedő konferenciáját – a Stretch Engineering Leadership Conference, a Reinforce AI Conference, az Amuse UX/UI Conference, a Crunch Data Conference és az Impact Product Management Conference – egyesítette, hogy létrehozza a Compass Tech Summitot, Közép-Európa egyik legnagyobb őszi tech eseményét.

Mire számíthatsz a konferencián? 

  • Résztvevők: A résztvevők pontos számát természetesen még nem határozták meg, de a Compass Tech Summit célja, hogy a különböző technológiai szakterületek szakembereinek, gondolkodóinak és rajongóinak sokszínű és élénk közösségét vonzza. 
  • Előadók: A Compass Tech Summit büszke arra, hogy az iparági szakértők és innovátorok sorát vonultatja fel. A csúcstalálkozón számos neves szakember lesz jelen, akik megosztják felbecsülhetetlen értékű meglátásaikat és tapasztalataikat. 

„Az 5 az 1-ben koncepció nemcsak a résztvevők számára jelent egyedülálló lehetőséget, hanem a CraftHub mint szervező számára is új, izgalmas kihívást jelent. Elképzeléseink szerint a Compass Tech Summit ugyanolyan monumentális esemény lesz, mint a zászlóshajónk, a Craft Conference. Őszi megfelelőjeként fog szolgálni, lehetővé téve a tech-rajongók számára, hogy egész évben részt vehessenek a tech-közösség legnagyobb eseményein.”- mondta Varga Károly, a CraftHub vezérigazgatója.  

Esemény helyszíne: Magyar Vasúttörténeti Park
Időpont: 2023. október 5-6. 

Az IVSZ szakmai partnerként támogatja a rendezvényt, így tagjaink most 20%-os kedvezményt kaphatnak a regular jegyek árából, az IVSZatCompass kuponkód felhasználásával.