CodeWeek Hungary 2017

2017.10.07 - 10.22


Időpont: 2017.október 7-22.

Az IVSZ elkötelezett abban, hogy minél gyorsabban és minél nagyobb intenzitással fejlődjön Magyarországon a digitális írástudás. Ugyanígy éllovasa annak, hogy minél többen válasszanak ma Magyarországon informatikai szakmát, ezen belül minél többen legyen programozók. E küldetés mentén rengeteg projektet valósít meg, végez edukációs, vagy éppen lobbitevékenységet.

Az Európából érkező Code Week projekt célja kimondottan az, hogy egy héten át a lehető legtöbb diák ismerkedjen meg a programozás alapjaival, vagy éppen tanuljon programozni magasabb szinteken.

Természetesen mi, mint a Code Week magyarországi koordinátora az idei évben is komoly szerepet vállalunk a szervezésben: koordináljuk az egész projektet, összefogjuk a programokat, segítséget nyújtunk az intézményeknek és a tanároknak, illetve kommunikációs felületet biztosítunk arra, hogy minden információ megfelelő hatékonysággal áramoljon a Code Week-en résztvevő tanárok, iskolák, diákok és olyan cégek között, amelyek valamilyen program keretében megismertetik a programozást a fiatalokkal.

Regisztráció, program és bővebb információ itt érhető el.