CEBIT Meetup

2018.12.05 -

Becketts Irish Bar & Restaurant


Érdekel a nemzetközi piacra lépés vagy külföldi üzleti partnereket keresel? Akkor érdemes többet megtudnod a CEBIT-ről, Európa legnagyobb IT, innovációs és digitalizációs kiállításáról! A hannoveri vásár a legfontosabb helyszíne a nemzetközi piacra lépésnek minden IKT cég számára.

Az eseményen átfogó képet kaphatsz a CEBIT múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Magyar sikertörténeteket és CEBIT kiállítói tapasztalatokat magába foglaló informatív előadásokkal, illetve egy izgalmas kerekasztal beszélgetéssel várnak a szervezők! Olyan hazai cégek vezetői lesznek a vendégek, akik részt vettek korábban a CEBIT-en és arra kérték őket, hogy osszák meg veletek személyes tapasztalataikat.

A rendezvényen jelen lesz a CEBIT első számú képviselője, Reinhold Umminger, aki csak az esemény miatt látogat el Budapestre, elhozza a legfrissebb híreket és minden felmerülő kérdésetekre első kézből válaszol! A Meetup-on megtudhatjátok tőle, hogy a hannoveri szervezők milyen koncepcionális változtatásokkal frissítették a kiállítást, a remélt hatások mennyire teljesültek 2018-ban, illetve ennek alapján mi várható a CEBIT 2019-en.

A CEBIT mellett szó lesz az Európa vezető ipari-technológiai kiállításáról a Hannover Messéről is, ami IT szempontból is kiemelten érdekes a hazai cégek számára. Arra is fény derül, hogy mely cégeknek lehet jobb választás a Hannover Messe, és miben más mint a CEBIT.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!