Budapest Energy Summit 2020

2020.12.01

online

A Budapest Energy Summit a legkiválóbb minőséghez ragaszkodva igyekszik találkozási pontot generálni és összehozni a Közép-Kelet-Európai energetikai szektor leglényegesebb szereplőit. Az egész napos rendezvény során a résztvevők előadásokon, panelbeszélgetéseken és interjúkon vehetnek részt, az idei évben digitális formában.

Budapest Energy Summit 2020

A BEST egy olyan exklúzív energetikai fórum, amely összehozza az ágazat kiemelkedő vezetőit, szakértőket és az energetikai szektorban jelentős döntéshozókat, hogy megvitassák az ágazatban jelenleg megfigyelhető trendeket és segítsenek azonosítani a kihívásokat és azokat lehetőségeket, amelyek előttünk állnak. A konferencia egy átfogó képet igyekszik biztosítani az energetikai szektor helyzetéről, a Közép-Kelet-Európai régió területén és globálisan egyaránt. A koronavírus járvány és a kímaváltozással járó problémák és feladatok tükrében.

Az esemény során – többek között – ezekre a témákra is sor kerül majd:

  • Melyek a legnagyobb kihívások, amelyekkel a energetikai szektornak szembe kell néznie és hogyan tudjuk kezelni ezeket a krízishelyzeteket?
  • A munkaerő és késségek jelentősége az EU zöld-digitális stratégiájában.
  • Emberi erőforrás és klímastratégia
  • A Közép-Keleti-Európai gázpiac kereszteződései
  • A gáz feldolgozói ágazat közelmúltbéli kihívásai és a jövő lehetőségei.

A további információkért és részletes programbontásért látogass el az esemény oldalára.