BRANDFESTIVAL 2022

2022.11.10 - 11.11

ETELE Cinema (1115 Budapest, Etele út 68.)

Idén 21. alkalommal rendezik meg a BrandFestivalt, amely az év egyik meghatározó eseménye, nemzetközileg elismert, hazai márkakommunikációs konferencia. Évről évre közel 500 vezető és kommunikációs szakember látogat el a világ minden részéből, hogy előadóként vagy hallgatóként részt vegyen a rendezvényen.

A konferencia célja, hogy összegyűjtse, majd alapvető szakmai munícióval lássa el a márkaépítés- és menedzselés iránt érdeklődő ágazati szereplőket, a mindennapi üzleti gyakorlat szerves részévé tegye a márkaalapú gondolkodást.

A rendezvény időpontja: 2022. november 10-11.
Helyszíne: ETELE Cinema (1115 Budapest, Etele út 68.) 

Az idei konferencián digitális guruk, ügyfélélmény stratégák, metaverzum trendszakértők, meta-élmény tervezők, kreatív tartalomfejlesztők: több mint 100 előadó, köztük számos nemzetközi szakember boncolgatja a digitális transzformáció, virtuális stratégialkotás és a Metaverzum izgalmas kérdéseit, jelenségeit. 

Előadóik lesznek többek közt

  • Naoki Tanaka – Creative director, Dentsu Inc.
  • Mario Ramic – Founder, TAR – Metaverse
  • Sándor Gabriella – Marketing vezető, Libri-Bookline
  • Márton Szabolcs – Kreatívigazgató, Republic Group
  • És sokan mások 

További információkért látogass el a weboldalra

Jegyek már csak korlátozott számban érhetőek el. 

A rendezvény szervezői az IVSZ tagjainak 20% kedvezményt biztosítanak a belépőjegy árából (A tagságot a promóciók résznél vagy a megjegyzésben szükséges jelölni). 

Regisztráció