Brain Bar Budapest

2015.06.04 - 06.06

Akvárium Klub

A Brain Bar Budapest egy új globális fesztivál, ami a technológiára és az emberre fókuszál.

Az eseménysorozat sokszínű előadásokat, vitákat, panelbeszélgetéseket tartogat a látogatók számára, olyan témakörökben, mint az emberi munka, robotika vagy a tömeges városiasodás és nagyvárosi életstílus vagy akár a szingularitás, vallás. A fesztivál fő húzóereje a dialógus és a csoportos együttgondolkodás. A vezető szakértőkön túl döntéshozók, véleményvezérek, és a status quo kihívói, vállalkozók és egyetemisták is egyaránt részt vesznek.

A résztvevők betekinthetnek a változást generáló innovációkba, a felhő alapú robotika, géntechnológia, mesterséges intelligencia és automatizált közlekedés világába, de szó esik a nagyvállalatok túléléséről az örökké gyorsuló innováció világában.

brainbar

Néhányan a Brain Bar előadói közül… klikk tovább a programra

Közép-Európa egyetlen inspirációs fesztiválja nem csak a legrelevánsabb jövőbeni trendek körül forog, de egy találkozási pontként is szolgál, ahol a Design Terminal által támogatott helyi szereplők és a közép európai régió legfontosabb piaci szereplői egymásratalálhatnak a világ vezető gondolkodóival, hogy letegyék a közös jövőnk alapjait.

A rendezvényen az IVSZ vezetőivel, szakértőivel is találkozhatnak a résztvevők, a digitális gazdaság és az ipari internet fejlesztése egyaránt a központi témák között van, így a szövetség számára kiemelten fontos.