Beszállítói szakmai út Lipcsébe – „Z” beszállítóipari, INTEC gépgyártás-technológiai és Grind Tec szerszámipari szakmai vásártrió

2023.03.06 - 03.09

Lipcse, Németország

A globális ellátási láncban az utóbbi időben tapasztalat változások hatásaként egyre több német vállalat az ázsiai piacok helyett Európát részesíti újra előnyben. Közép-Kelet Európa, így Magyarország is, mint beszerzési piac felértékelődik. Ezért is különösen fontos, hogy a magyar vállalkozások is lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra és új üzleti kapcsolatok kialakítására német vállalatokkal. 

A „Z” Zuliefermesse az európai beszállítóipar legjelentősebb vására, az INTEC és a Grind Tec pedig kiegészítik a teljes gépgyártási portfóliót.  

A rendezvény időpontja: 2023. március 6-9.
Helyszíne: Leipziger Messe / Lipcse Vásárközpont, Messe-Allee 1., 04356 Lipcse, Németország
További információk: https://www.ahkungarn.hu/hu/rendezvenyek/oldalnezet/fachreise-z 
Jelentkezési határidő: február 7. 

Az út célja német gép- és berendezésgyártó vállalatokkal, beszállítókkal, beszerzőkkel való személyes találkozás, kapcsolatépítési lehetőség vásár látogatásával és a B2B találkozók segítségével. A megbeszélések keretein belül lehetőség nyílik, hogy további megbeszéléseket egyeztess, személyesen mutasd be a céged és tárgyalj potenciális üzletfeleiddel, valamint bepillantást nyerhetsz a németországi autóipar prominens szereplőjének, a BMW gyárnak a mindennapjaiba is. 

A szakmai út részletes programja és a részvételi feltételek ITT találhatóak.  

Amennyiben szeretnél részt venni az úton, ide kattintva tudsz jelentkezni: 

A jelentkezés részvételi díj fizetésének kötelezettségével jár és lemondás esetén nem visszatérítendő.