Elmarad: Az Olimpia Városa – A Város Olimpiája Konferencia

2016.05.25 -

Újvárosháza – Díszterem V. kerület, Váci utca 62-64. II. emelet


Álom vagy valóság a budapesti olimpia? Végiggondolni, beszélni róla biztosan érdemes!

Mit jelentene Budapestnek, a fővárosiaknak, mi történt Barcelonában, Londonban, milyen lehetőségek juthatnak a magyar cégeknek, a magyar gazdaságnak? Lehet-e Budapestből valódi “smart city”?

Az IVSZ (Informatikai Vállalkozások Szövetsége) kezdeményezésére, Tarlós István főpolgármester úr fővédnökségével a Budapest Metropolisz konferencia-sorozat keretében nyitjuk meg a szakmai eszmecserét.

A konferencia célja, hogy higgadt és szakmai alapokon nyugvó párbeszédet kezdeményezzen az Olimpia városfejlesztési és gazdaságélénkítési hatásairól, különös tekintettel a hosszútávú fenntarthatósági aspektusokra és az okosváros lehetőségeire.

Teret kívánunk adni

  • a nemzetközi példák bemutatásának,
  • az elkészülő tanulmányok fontosabb pontjainak, valamint
  • a különböző érintett szakterületek dialógusának.

A fejlesztésben élenjáró informatikai és a más ágazatokban tevékenykedő vállalatok nemzetközi referenciáik birtokában megvilágítják az érdeklődőknek a tervezett fejlesztési projektek turizmusra, gazdaságra és városi életre gyakorolt hatásait.

A konferencia elsőként ad komoly teret a fejlesztési lehetőségek döntéshozókkal és érintettekkel való megtárgyalására, a kandidáló város támogatásával.