Alternatív pénzügyi források webinar

2020.04.16

Alternatív pénzügyi források lehetőségeiről tart ingyenes webinart „Overcoming the financial gap in Europe by supporting SMEs – what and how?” címmel az Altifinator projekt.

Alternatív pénzügyi források webinar

Időpont: 2020. április 16., csütörtök, 10:00–16:00

Regisztráció: Részt veszek

A projekt az EU Horizon2020 program részeként azért a célért dolgozik, hogy kiterjessze és egyszerűen hozzáférhetővé tegye az alternatív pénzügyi forrásokat a vállalkozók, startupok, kis- és közepes vállalkozások számára. A projekt záróeseménye mindenki számára nyitva áll, hogy feltegye a kérdéseit a témával kapcsolatban.

Az alternatív pénzügyi források – pl.: közösségi finanszírozás vagy angyal befektetések, csak hogy néhányat megemlítsünk – elérhetősége jelentősen növekedett Európában az elmúlt években és vált nélkülözhetetlenné a vállalkozók, startupok, kis- és közepes vállalkozások számára. De a kontinensen belül jelentős eltérések mutatkoznak ezen eszközök elérhetőségében az északi, nyugati, illetve a déli, keleti és középeurópai régiók között.

Az Altifinator projekt angol nyelvű záróeseményének témája ennek a szakadéknak az áthidalhatósága. A záróesemény április 16-án több webinárium keretében mutatja be a legfontosabb megoldásokat.

Az eseményre jelentkezni az Altifinator oldalán lehet.

A rendezvényről további információt az esemény Facebook oldalán találsz.

Ha az Altifinator projektről szeretnél többet megtudni, látogass el weboldalukra.