Agrárszektor Konferencia 2019

2019.12.04 - 12.05

Hotel Azúr Wellness **** (8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C)

Az év vége egyik legnagyobb és legrangosabb eseményének számít a siófoki Agrárszektor Konferencia, amelyet az idén hetedik alkalommal rendez meg a Portfolio gazdasági portál.

Agrárszektor Konferencia 2019

Időpont: 2019. december 4-5.

Helyszín: Hotel Azúr Wellness ****, Siófok

Miért érdemes részt venned?

A kétnapos rendezvény egyedülállóan gazdag programkínálatot nyújt az agrárgazdaság szereplőinek. Napirendre veszi az ágazat legforróbb témáit és legnagyobb kihívásait, amelyeket színvonalas szakmai előadások és szekcióbeszélgetések keretében dolgoz fel. A konferencia az agrárium minden szereplőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak és termékkereskedőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is.

A rendezvényen az államigazgatási, hatósági, üzleti és döntéshozói szféra legnevesebb képviselői vesznek részt. Az első nap szakmai programja után állófogadás, díjátadó és szórakoztató műsor színesíti a programot, illetve bemutatjuk az „Agrárszektor 2019 – Az 50 legbefolyásosabb személy a hazai agráriumban” című kiadványt is.

További információért látogass el az esemény weboldalára!