Évzáró Adatközpont és Felhő munkacsoport ülésünket a munkacsoporti tagok visszajelzései alapján 2016.12.08-án, csütörtökön, 15 órától tartjuk a Doclerben.

Időpont: 2016.12.08. (csütörtök) 15-17 óra

Helyszín: Docler Irodaház - Budapest, Expo tér 5-7.

Az irodaház megközelítése és parkolás:

Autóval a Kerepesi úton az Örs vezér tér felé haladva, a vasúti felüljáró után rögtön jobbra fordulva található az Albertirsai út. A jobb oldalon egy autószalon, majd egy elektronikai szaküzlet következik. Ezek mellett tovább haladva a lámpás gyalogátkelőhelynél található a Docler Irodaház.

Tömegközlekedéssel a 2.-es metró Pillangó utcai megállójától kb. 10-12 perc sétával közelíthető meg az épület. A metró megállótól a Stadionok irányába kell elindulni. Az Albertirsai út az első utca balra. Az Irodaház az autószalon illetve az elektronikai szaküzlet után, a lámpás gyalogátkelőhellyel szemben található. Vendégeket a bejáratnál a recepciós kollégák engedik be.

Az Expo Hotellel szemben található a zárt Docler parkoló bejárata, ahol tudnak parkolót biztosítani a munkacsoport ülésre érkezőknek.

A beléptetéshez szükséges fényképes igazolvány!

Napirend:

  • Globális felhőszolgáltatások pénzintézetekben
  • Idei év összegzése
  • SAAS-ok a Felhőn szakmai fórum kiértékelése
  • Jövő évi célok egyeztetése

Az ülés után a résztvevőknek lehetőségük lesz a Docler Irodaház, Adatközpont, Sonicbox stúdiók megtekintésére, illetve a Teqball kipróbálására is (bemutató+teszt a Docler színháztermében).

Az ülésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: