Időpont: 2019. március 27. (szerda), 9.30–16.30

Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont

Az adat ma a legjobb profittermelő vagyonértékünk! Hajoljunk le érte!

Rengeteg van belőle mindenkinek. Hasznosítsuk okosan!

Az adat ma a legnagyobb vagyontermelő érték! Az üzlet alapanyaga.

A digitalizáció adatot szül. Az adathalmazokból digitális alapú intelligens rendszerekkel új információkat nyerünk, mellyel felgyorsíthatjuk és megtöbbszörözhetjük hatékonyságunkat.

Az adattal tudni kell bánni! Új menedzsment, új költségek, más munkastílus, gondolkodásmód szükséges. Váltani kell, de megéri. Az új vagyonérték rendkívüli profittermelő képességgel rendelkezik. Használjuk ki! Hogyan?

Már napjainkban, de a jövőben még inkább kizárólag az adatvezérelt üzlet hoz profitot. Nincs jövője annak a cégnek, amelyik ezt a trendet figyelmen kívül hagyja. Az információk, az adatok a Big Data korszakában tömegesen vannak jelen a cégeknél. Sokan még sem tudnak vele mit kezdeni. Tettenérésük, rendszerben tartásuk, felhasználásuk, egymással összefűzésük, belőlük új, okos adatok kinyerése ma a sikeres üzletvitel alapja. Ezt csak technológiai alapokra helyezve lehet elérni.

A téma legjobbjai a mindennapok gyakorlatára adnak hasznos információkat, konkrét megoldásokat a kkv-döntéshozóknak. Új menedzsmenttudással, gondolkodásmóddal gazdagodunk.

A konferencia részletes programja és regisztráció

További felvilágosítás és információ: Tel.: (1) 239 – 9597

E-mail: konferencia@piacesprofit.hu