A Tech Jobs Fair 2023-ban is Budapestre látogat

2023.05.11 -

Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

A Tech Jobs Fair Európa elsőszámú tech állásbörzéje, melyet idén is megrendeznek május 11-én Budapesten. A hazai szervezők szándéka a tavalyihoz hasonló: a magyar digitális szakemberek figyelmének Magyarországra való irányítása, a budapesti tech szektorpszerűsítése, valamint vonzóbbá tétele a régió szakemberei számára.

A helyszín a Bálna Budapest, ahová várják az egyetemistákat, illetve a már intermediate/senior szakembereket, az informatikai, illetve a kapcsolódó munkaköröket betöltő közönséget pl. product ownereket, projektvezetőket, sales supportokat, marketingeseket, stb. 

Helyszín: Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)
Időpont: 2023. május 11. 

Az esemény nyitott minden olyan szakember számára, aki karrierje fejlődését, nagyszerű és új ötletek felfedezését és inspiráló emberekkel való találkozást keresi. Ideális rendezvény a friss diplomások számára is, akik szárnyakat szeretnének adni álmaiknak, vagy akik szeretnék csiszolni interjúkészségüket és a vállalati interakciókkal kapcsolatos készségeiket. 

Az állásbörzére a tavalyi siker után, több mint 1000 érdeklődőt várnak, akik válogathatnak a kiállítók ajánlatai között. 

A szervezők várják a támogatók ajánlatait, akik számos előnyt élveznek, többek közt: 

  • Kiállítói hely és előadási lehetőség a nagyszínpadon,
  • LiveTech Talk vlog beszélgetés,
  • álláshirdetések megjelentetése több nemzetközi platformon,
  • skill alapon előszűrt jelentkezők a Hire Tech Talent platformban.

 A támogatói csomagok már 1,800 eurótól elérhetők, további részleteket itt találsz: 

A Tech Jobs Fair Partnere idén is Szövetségünk, így tagjaink 10% kedvezményt kapnak a Bronz és a Silver, és 20%-ot a Gold csomag árából. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed és további részletekre lennél kíváncsi, kérjük keresd Szemelyi Lászlót a laszlo.szemelyi@techjobsfair.com címen.