A T-Systems Magyarország 2015. november 25-én rendezi meg immáron negyedik alkalommal egész napos, zártkörű, szakmai konferenciáját, a Symposiumot. Rövid idő alatt vált közhellyé az a megállapítás, hogy az infokommunikációs technológia rohamléptekben változik. Ahhoz, hogy egy vállalat ezeket a változásokat ne elszenvedje, hanem a benne rejlő előnyöket kiaknázza, minden cégvezetőnek arra kell törekednie, hogy megismerje, hogyan tudja alakítani a technológiával a körülötte lévő világot. Az idei Symposium előadásaiban arra törekszünk ezért, hogy megmutassuk, innovatív technológiával, tudatos üzleti tervezéssel és a digitalizációra való nyitottsággal hogyan lehet képes egy nagyvállalat, vagy egy közintézmény saját ügyfelei számára kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat nyújtani.

A Symposium délelőtti plenáris programjában megszólalnak többek között a kormányzati döntéshozók mellett a T-Systems Magyarország, a Magyar Telekom és a Deutsche Telekom vezetői is. Ezúttal is nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az infokommunikáció legfontosabb trendjeivel kapcsolatos, naprakész információkat éppúgy elhozzuk nemzetközileg elismert előadóink segítségével, mint látványos előadásokon keresztül a mindannyiunk jövőjét befolyásoló, diszruptív iparági jelenségeket is.

A délutáni tematikus szekciókban a technológiai szempontok mellett az iparági és a nemzetközi dimenziók felé is megnyílik a szakmai beszélgetés terepe. Ezúttal is arra törekszünk, hogy részben a T-Systems Magyarország európai szinten is egyedülállónak nevezhető portfóliója, illetve kompetenciái mentén nyújtsunk betekintést a legfontosabb témakörökbe, így a tematikus, üzleti szekciókban például a közlekedés, a pénzintézetek, a közigazgatás, az egészségügy előtt álló lehetőségekbe, vagy a technológiai szekciókban például a digitális városok, a felhő alapú megoldások, vagy a felügyeleti és IT biztonsági terület legújabb fejleményeire fókuszálva.

Alakítsuk együtt a jövőt! Röviden összegezve ez 2015-ös Symposiumunk legfontosabb felhívása, amely egyaránt szól nagyvállalati és közigazgatási ügyfeleinknek, valamint gyártói és más megvalósítói partnereinknek, akikkel együttdolgozva, projektről projektre azon fáradozunk, hogy innovatív technológiára alapozva a lehető legjobb megoldásokat valósítsuk meg. Idén novemberben negyedik alkalommal rendezzük meg a T-Systems Magyarország egész napos konferenciáját, a Symposiumot, ahol előadóink segítségével azt kutatjuk: hogyan alakíthatjuk valóban a jövőt, legyen szó akár saját iparágunk, saját piacunk, saját közösségünk jövőjéről.

Az esemény zártkörű.

Az eseményről további információt itt olvashat: https://rendezveny.t-systems.hu/symposium-2015/