A PMSZ 40. Körkapcsolás Konferenciája

2023.10.12 08:30 - 18:00

Budapest

Milyen tanulságokkal szolgálnak az utóbbi 10 év agilis átalakulásai? Milyen hatással van a transzformáció a szervezetekre? Hogyan kezelik mindezt a projektcsapatok, az IT és az üzleti területek vezetői? Milyen fejlesztési lehetőségek vannak a csapatok, illetve a szervezetek szintjén? A Körkapcsolás konferencia egyedülálló alkalmat nyújt arra, hogy a résztvevők a tapasztalatok megosztásával és elemzésével betekintést nyerjenek számos hazai és külföldi cég agilis gyakorlatába, miközben gyakorlati tudáshoz jutnak, muníciót szerezve a lehetséges jövőbeni fejlesztési irányok meghatározásához.  

A PMSZ (Magyar Projektmenedzsment Szövetség) rendezvénye olyan projektvezetőket, IT vezetőket, üzleti területek vezetőit és az agilis módszert alkalmazó csapatok szakembereit várja, akik éppen az agilis szemlélet bevezetése előtt állnak, vagy már túl vannak legalább egy átalakuláson.  

A rendezvényt követően lehetőség nyílik, korlátozott létszámban Master Class workshopon való részvételre. A workshopot sok éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező agilis coachok vezetik, akik már több mint 400 agilis csapat működését támogatták.  

Időpont: 2023.10.12., 08:30-18:00
Helyszín: Budapest 

Néhány téma a konferencia progamjából: 

  • Élet az agilis átalakítás után: változások, előnyök és kezelendő kihívások a szervezetben 
  • Részleges átalakulás: hogyan tartható meg az egyensúly, ha a szervezetben csak egyes csapatok, területek alakulnak át? 
  • Az agilitás felsővezetői szemmel: bátorság, fontolva haladás vagy óvatosság? 
  • Az OKR az új KPI? 
  • Eljött a Scrum Masterek, az agilis coach-ok és a Product Ownerek ideje: de hol terem a jó szakember? 
  • Eszközök és módszerek az agilitás fejlesztésére 
  • Végtelen történet? Mikor zárul le egy agilis átalakulás? 

A konferencia során hazai és nemzetközi fókusszal is foglalkoznak az agilis érettség témájával. A nemzetközi szakértők mellett számos hazai előadó osztja meg tudását, tapasztalatát az agilis transzformációval kapcsolatban. 

Az IVSZ-tagvállalatok munkavállalói az IVSZ_10 kód használatával 10% kedvezményt kapnak a belépőjegy árából.