A Hibrid Felhő és a Mesterséges Intelligencia – a digitális átalakulás kulcsfontosságú tényezői

2021.03.30 10:30 - 12:30

online

Az IBM legfrissebb virtuális eseménye, a Hibrid Felhő és a Mesterséges Intelligencia középpontjában ezúttal a legújabb és legnagyszerűbb technológiai újítások állnak.

Hibrid Felhő és Mesterséges Intelligencia 2021

Napjainkban az üzleti vállalkozások nem csak alkalmazkodnak, vagy helyreállnak, hanem kibontakoznak és megerősödnek a csúcsminőségű technológiák segítségével. Az ipari szakértőikkel közösen tanulják meg, hogyan tudnak alkalmazni egy teljeskörű, hibrid felhőalapú architektúrát az IBM a RedHat technológiájával, valamint azt, hogyan lehet kibontakoztatni a Mesterséges Intelligenciát vállalkozásaikban. Az esemény moderátora Mester Sándor, ITexec üzletág-igazgató lesz, az IT-Business Publishing-től.

Programok:

  • 10:30 – 11:15 A 4. platform forradalma – IBM Hibrid Felhő

Az előadás során megtudhatod, hogyan érdemes építeteni hibrid, többfelhős és általános felhőalapú ajánlatokat a modularitás és a nyílt forráskódú szabványok segítségével, valamit hogyan biztosítottuk a megosztott felhőalapú irányítást, alkalmazkodva a vállalkozáshoz. Kiderül, hogyan használhatnak teljeskörű, hibrid többfelhős architektúrát az applikációk modernizálása, a költségcsökkentés, a digitális készenlét elérése és az üzleti folytonosság biztosításának érdekében, miközben felgyorsítják a digitális átalakulást.

  • 11:15 – 12:00 Kognitív vállalat

A felhőalapú adottságokra építve, az új technológiák irányítják az üzleti fejlődést. Az új exponenciális technológiák együttműködésének, mint például a Mesterséges Intelligencia, az automatizálás, az IoT, a blokklánc vagy az 5G megvan a hatalma, hogy megváltoztassa az üzleti modelleket, újra feltalálja a folyamatokat és újragondolja a munkamódokat. Ezt a felemelkedést Kognitív Vállalatnak hívjuk. Az előadás során kitérnek majd az üzleti platformok ökoszisztémájáról, illetve a meghatalmazott vállalatról emberi és biztonsági szemszögből.

További információkért és a regisztrációért látogass el az esemény oldalára.