500 AI bevezetés – reloaded

2018.10.15 -

Ericsson székház


A mesterséges intelligencia (AI) egyre nagyobb érdeklődést vált ki a világból, belőletek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az első ’500 AI bevezetés’ meetupunkra 3 nap alatt elfogyott az összes (60 db) jegy. A témával kapcsolatban nektek sok kérdésetek, nekünk pedig rengeteg mondanivalónk maradt, ezért örömmel tudatjuk veletek, hogy október 15-én újra találkozhatunk.

Ezúttal új helyen, emelt számú férőhellyel várunk titeket az Ericsson székházában. A visszajelzések alapján még érthetőbben vizualizált számokkal, még több érdekes esettel, és egy digitális animációs felülettel is készülünk, amivel még interaktívabbá tehetjük az előadást.

Összegyűjtöttünk 500 olyan esettanulmányt, melyek bemutatják, hogy az egyes AI bevezetések milyen üzleti eredményekkel jártak. Ezekből szeretnénk egy összefoglalót mutatni, mert szeretjük terjeszteni, hogy az AI már nem a jövő, hanem a jelen. 

Az AI Partners és az IVSZ közös szervezésében megvalósuló meetupot azoknak ajánljuk, akik szeretnék látni, hogy milyen irányba halad az AI üzleti alkalmazása. Az előadás minden olyan üzletben dolgozónak érdekes lehet, aki szeretné a folyamatait javítani. Ha új irányokat kereső vállalkozó vagy, esetleg új karrierlehetőségeken gondolkodsz, itt a helyed.

Amennyiben a mesterséges intelligencia technológiai mélységeiről, programozásáról szeretnének többet hallani, akkor nektek hasznos infó, hogy ez alkalommal nem a fejlesztésre, hanem a felhasználásra fókuszálunk.

Az ’500 AI bevezetés’ meetup Facebook oldalán további információkat kaphatsz, a jegyvásárláshoz pedig ezt az oldalt keresd fel!