Időpont: 2018. április 19. 16 – 18 óra között

Helyszín: Magyar Tudósok Körútja 2. I. ép. B. szárny, I.em 110-es tanácsterem

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat a 37. Projektmenedzsment Műhelybe 2018. április 19-én (csütörtökön) 16 – 18 óra között!

A 37. Műhely témája a beszerzések a projektben, ami a projekt beszerzések céljait, fajtáit, folyamatait és megvalósító projektek kritikus kérdéseit, megoldási módjait tekinti át azzal a céllal, hogy a Műhely beszélgetés hozzájáruljon a projektek beszerzéseinek sikerességéhez. A témát a Műhely résztvevői választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Kovács Attilát kérték fel.

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések:

  1. Milyen típusú beszerzésekkel találkoztak (komplexitás, eszköz/berendezés – szolgáltatás-szakértelem, belső-külső szállítók)?
  2. Milyen szervezeti egységek vesznek részt a beszerzések előkészítésében és lebonyolításában (beszerzési alprojekt)?
  3. A beszerzési szakértelem milyen szervezeti helyet kap a projektekben (részvétel a beszerzési döntésekben)?
  4. Beszerzések minőségének és hatékonyságának mérése?

Kovács Attila által összeállított, előkészítő blog olvasható a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon. A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@gmail.com címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)