Időpont: január 25. 16-18 óra között

Helyszín: 1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2.

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat a 36. Projektmenedzsment Műhelybe január 25-én (csütörtökön) 16 – 18 óra között.

A 36. Műhely témája a szervezetek változásának igényei, lehetőségei és megoldásai. A Műhely a vállalatok szervezetfejlesztésének stratégai céljait, folyamatait és megvalósító projektek kritikus kérdéseit, megoldási módjait   tekinti át azzal a céllal, hogy a Műhely beszélgetés hozzájáruljon a szervezetfejlesztési projektek sikerességéhez. A témát a Műhely résztvevői  választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Bálint Ákost és Vereczkei Brigittát kérték fel.

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések :

  1. Milyen szervezetfejlesztési megoldásokkal találkoztak ?
  2. Mik voltak a kritikus kérdések a szervezet átalakítás előkészítése során ?
  3. A projektmenedzsment módszertani-, és ezen belül szervezeti megoldásai hogyan illeszkedtek a kitűzött feladathoz ?
  4. Milyen kompetenciák szükségesek a szervezet átalakítási projektekben ?

Bálint Ákos és Vereczkei Brigitta  által összeállított, előkészítő blog olvasható a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon. A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@gmail.com címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)