A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat a Projektmenedzsment Műhelyben november 16-án (csütörtökön) 16 – 18 óra között a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék inforparkbeli (1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2.) I. ép. B. szárny,  I.em 110-es tanácstermébe.

A 35. Műhely témája a jogásszal való együttműködés kérdései a projektekben. A Műhely  a projektek kritikus jogi kérdéseit  tekinti át és ezek megoldást vizsgálja a jogász és a projektmenedzser együttműködésében, azzal a céllal, hogy a Műhely beszélgetés hozzájáruljon a különböző szakmai kultúrájú szakemberek egymás iránti bizalmának építéshez, a projektek sikerességéhez és a projektmenedzsment kultúra fejlődéséhez. A témát a Műhely résztvevői  választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Dr. Naszádos Krisztinát kérték fel.

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések :

  1. Milyen együttműködési gyakorlatot tapasztaltak jogászokkal projektekben ?
  2. Hogyan oldódnak meg a projektek jogi konfliktusai ?
  3. Találkoztak-e kifejezetten projektekre specializálódott jogi szakemberekkel ?
  4. Mit gondolnak a jogász felelősségéről a projektekben ?
  5. Milyen kompetenciák szükségesek egy projektekben kiváló jogásznak ?

Dr. Naszádos Krisztina  által összeállított, előkészítő blog olvasható a blog.mfor.hu/projekt oldalon. A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@gmail.com címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)