34. Körkapcsolás Konferencia

2020.11.12 13:00 - 16:00

online

Ismét online formában rendezi meg a Magyar Projektmenedzsment Szövetség 34. Körkapcsolás konferenciáját. Fő témaként az egészségügyi, másként e-gészségügyi projekteket választották. Szóba kerülnek majd a XXI. század egészségbiztosítási kihívásai mellett a digitális egészségügyi kihívások a járványhelyzetben, de az E-recept projektről és az ÉletMentő applikációról hallhatnak majd a résztvevők.

34. Körkapcsolás Konferencia

Sokat hangoztatott közhely, hogy ha az egészségünk veszélybe kerül, hirtelen az életünk minden más területe is gyökeresen átalakul. A világjárvány hatására többek között szakmai céljainkat, gyakorlatainkat és prioritásainkat is újradefiniáltuk, azonban olyan tudományos-technológiai innovációkat is hívtunk életre, amelyek gyökeresen alakítják át napjaink egészségügyét.

A 34. Körkapcsolás Konferencia azt járja körbe, hogyan segítheti az adatvezéreltség a változáskezelést, hogyan változott egészségügyi rendszerünk e-gészségüggyé.

Első kör:

Hogyan válhatna Vandából, a mesterséges intelligenciából “egészségügyi dolgozó” a jelenlegi helyzetben? Miként tudott a Szegedi Egyetem sikeresen reagálni a vírusra? Aggódnunk kéne-e napjaink egészségbiztonsága miatt?

Előadók:

  • Dr. Szócska Miklós (Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Menedzserképző Központ)
  • Dr. Palicz Tamás (Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Menedzserképző Központ)
  • Horváth-Varga János (T-Systems Magyarország Zrt.)
  • Fekete Csaba (Szegedi Tudományegyetem Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság)

Második kör:

ÉletMentő applikáció, E-recept a gyógyszerekhez, IT-alapú betegazonosító rendszer – ezek ma már nem utópisztikus fantáziák, hanem a valóság. Hogyan valósultak meg ezek az hazai innovációk a folyamatosan változó igények és az egyre súlyosbodó járványhelyzet súlya alatt?

Előadók:

  • Dr. Budai J. Gergő (Vodafone Magyarország Igazgatósága)
  • Szabó Dávid (INNObyte Informatikai Zrt.)
  • Nagy István (Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet)

Vegyél részt 10% kedvezménnyel!

Magyar Projektmenedzsment Szövetség IVSZ tagoknak 10% kedvezményt biztosít a részvételi díjból. A kedvezmény érvényesítéséhez használd az IVSZ10 kódot jelentkezéskor.

A részletes programhoz és további információért látogass el az esemény weboldalára!