Időpont: 2016. május  26-án (csütörtökön) 16 – 18 óra között.

Helyszín: BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék inforparkbeli I. ép. B. szárny,  I.em 110-es tanácsterme (1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2.)

Blog: http://blog.mfor.hu/projekt

A 29. Műhely témája  a motiváció szerepe a hatékony munkavégzésben. A Műhely Horn Balázs bevezető gondolatai alapján vizsgálni kívánja a projektek sikerét befolyásoló emberi motiváció összetevőit, a szakemberek meghatározó motiváció tényezőit, az érdekeltséget jelentő motiváció befolyásolásának eszközeit.

 

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések :

  1. Siker orientáció és kudarc kerülés – hogyan érzékelhetők az arányok a munkakörnyezetben és mik befolyásolják ezeket ?
  2. Munkatársi motivációk megismerésének jól használható, hatékony módszerei ?
  3. Főnök/vezető és beosztottak közötti beszélgetések kihívásai (vezetői vs munkatársi elvárások, „hallgatás” művészete) ?
  4. Legfontosabb motiváció tényezők (munka kihívás, teljesítmény előírás, hatalom, tanulás-fejlődés) ?
  5. A pénz mellett mik azok motivációs lehetőségek melyek a munkaerő megtartására serkentenek ?

A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@procompass.hu címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)