27. MLBKT Kongresszus: az év Supply Chain eseménye – 3 nap

2019.11.13 - 11.15

Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda (8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c)


Időpont: 2019. november 13–15.

Helyszín: Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda

Mikor láncreakcióról beszélünk történések, események gyors egymásutániságára és egy viharosan gyorsuló változási folyamatra gondolunk. A digitális technológia fejlettségének „kritikus tömege” által beindított robbanásszerű fejlődés az ellátásilánc-menedzsment szektorban is egy sajátos láncreakció képét festheti fel a szakemberek számára.

A „láncreakció” szó ugyanakkor eszünkbe juttathatja a láncok reakcióját is, vagyis azokat a jövőbe tekintő válaszokat, amelyeket az ellátási lánc menedzselésével foglalkozó szakmai közösségünk ad a rohamtempóban változó társadalmi, gazdasági, technológiai és természeti környezetünk által támasztott kihívásokra.

De hol jár és hová tart most ez a láncreakció? Ki, hol tart a változásokra való reagálásban? Kinek, milyen gyakorlati megoldásai vannak a külső környezet kihívásaira? Hogyan tudunk felkészülni a jövőben várható állapotokra? A válaszokban kellő helyet kapnak-e az emberi erőforrással való hatékony és felelős gazdálkodás megfontolásai, továbbá a drámai módon változó fogyasztói attitűdökre való adekvát reagálások?

Az előzőekben felvetett kérdéseket szeretnék a konferencia szervezői különböző aspektusokból megvitatni az MLBKT 27. Kongresszusán. Hagyományaikhoz híven az ellátásilánc-menedzsment valamennyi részterületére szeretnének kitekinteni. Nagyon fontosnak tartják a már működő megoldások és a jövőre vonatkozó elképzelések bemutatását egyaránt. Azt szeretnék elérni, hogy e széles szakmai terület különféle szereplői közötti tudásátadásból is jöjjön ki egy komoly energiákat felszabadító szellemi láncreakció.

MLBKT Kongresszus 2019

Az előző évekhez hasonlóan most sem lesz hiány a gyógyszeripart, a beszerzést, az e-kereskedelmet, a leant, az intralogisztikát, az innovatív megoldásokat és a HR-kérdéseket érintő témakörökből, de számos speciális témakört is érintünk. Ilyenek többek között:

  • a digitalizáció hatása a beszállító-kiválasztásra
  • a raktári folyamatoptimalizálás IoT megoldásokkal
  • a Big Data és gépi tanulás a logisztikában
  • a fuvarozók digitalizációs kényszere
  • az e-kommunikáció a gyógyszertárakban
  • a drónok alkalmazási lehetőségei
  • a „smart városi” ellátási láncok a fenntarthatóság jegyében
  • a folyamatfejlesztés coaching szemléletben
  • valamint a csomagolás, mint környezetvédelmi eszköz

Az előzetes programért és további hasznos információkért látogass el az esemény weboldalára!