Időpont: 2019. április 4. (csütörtök)

Helyszín: Danubius Health Spa Resort Margitsziget, Budapest

A „PROJEKT-SZAKEMBER-VEZETŐ” nevet viselő fórum a projektmenedzsment emberi tényezőit helyezi a középpontba, külön is kiemelve, hogy a felgyorsult versenyben az agilitás és a komplexitás projekt megoldásai a hagyományostól eltérő emberi képességek és attitűdök fejlesztését követelik meg, s hogy az ezt támogató szervezeti-működési rendre van szükség.

Egyedülállóan évek óta a konferenciához kapcsolódó kérdőív adhat képet és idősort a szakmai hazai helyzetéről, s most az agilis szemlélet felmérésre kerül sor a változó tematikus részben.

A Fórum idén is kiváló alkalom a kapcsolatépítésre, az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre, elsősorban az alábbi témákban:

  • új elemként kiemelt előadók (key note) meghívásával is segíti a Fórum az ismeretszerzést (így várható pl.: a Biblia és a menedzsment, vagy a viselkedés közgazdaságtan témában előadó
  • agilitás az egyén és csapat szempontjából – a szakmai kompetenciákon túl mire van szükség, hogy az agilis környezetben eredményes, jó hangulatú munka tudjon kibontakozni? A szekciót és azt követő panel beszélgetést Peuker Gabriella, SZB tag szervezi.
  • agilis szemlélet elterjedésének hazai helyzete – a saját kérdőíves kutatás igyekszik felmérni az agilis szemlélet hazai elterjedtségét, a munkahelyi alkalmazások kritikus kérdéseit. A kutatást Török L. Gábor szociológus vezeti és az eredményeit publikálja a Fórumon. A kérdőív decemberben lesz elérhető a www.hte.hu, a www.pmsz.hu, a www.pmi.hu  elektronikus portálokon megadott címen. A kitöltésre 2019. február 18-ig lesz lehetőség
  • további előadások a projektmenedzsment emberi tényezőiről, gyakorlatáról a szakma legjobb gyakorlóitól beleértve az ÉV PM-jének tapasztalatait is.

A Fórumon való részvétellel illetve előadás tartással a PMI PMP minősítéséhez szükséges 6,5 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető.

A Fórum részletes tájékoztatója itt érhető el.