A jubileumi 25. MENTA már nem csak az iparág legrangosabb eseménye, hanem minden digitalizációban érintett piaci szegmens vállalatának találkozóhelye lesz.

A tavalyi hatalmas érdeklődésre való tekintettel a helyszín ismét a sárvári Spirit Hotel***** lesz.

 

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT

A digitalizáció ma már életünk minden szintjén megjelenik, és nem mindegy, hogy mit kezdünk vele.

Szükségessé vált, hogy stratégiát alkossunk és tudatosan kezeljük a változásokat, hiszen csak így tudjuk kihasználni a digitalizáció adta új lehetőségeket.​

Otthon, a munkában, a vállalati folyamatokban, ügyfeleink körében de akár ágazati, nemzetgazdasági és nemzetközi szinten is kell, hogy legyen egy iránytű, ami segít eligazodni a gyakran sok bizonytalansággal tűzdelt úton.​ Ennek megalkotásában nyújt inspirációt az idei MENTA.

Érdemes időben bebiztosítanod a helyed, hiszen tavaly már augusztusban lezártuk a regisztrációt.

 

Megszervezzük B2B találkozóidat!

Az idei MENTA egyik újítása, hogy megszervezzük helyetted fontos, személyes találkozóidat a konferencia kulcselőadóival, cégvezetőivel, partnereivel.

Legtöbbjükkel lehetőséged lesz egy 15-20 perces négyszemközti, személyes találkozóra – ehhez nem kell mást tenned, mint beregisztrálnod a konferenciára, ezt követően pedig hozzáférést fogunk küldeni egy online rendszerhez, ahol kiválasztanod kivel szeretnél 1on1 meetinget és az általa megadott időintervallumon belül mikor. A megszervezhető találkozók számra korlátos, így a leggyorsabb jelentkezők számára tudjuk a lehetőséget biztosítani. Egy résztvevő maximum két előadóhoz foglalhat talákozót.

 

Tervezett program

A technológiai fejlődés felgyorsulása és széles körben való elterjedése már nem ma kezdődött, és nem lesz vége. A digitális kor folyamatos éberségre készteti a gazdaság szereplőit. Tudjuk, hogy innováció új kihívókat szül minden pillatanban; az új technológiából eredő új üzleti modellek lerombolják a hagyományost; a leomló határok egy nagyobb piac lehetőségét hordozzák, de a versenyt is kiterjesztik; a munkahelyek szűnnek meg és alakulnak át. A vállalat digitalizációja az alkalmazkodóképessége, hogy gyors és érdemi válaszokat adhasson e kihívásokra. És mindeközben átalakulnak mindennapjaink is.

Hol tartunk most? Mire kell figyelnünk a különböző digitalizáció különböző szintjein, a globálistól az egyénig?

A MENTA első napján ezeket vesszük górcső alá.

Innovare necesse est! A versenyképesség fenntartása, a túlélés folyamatos megújulást és újítást tesz szükségessé a mind globálisabbá váló piacokon. Hogyan teljesít hazánk e téren? Milyen veszélyeket és lehetőségeket hordoz a globális innovációs verseny a magyar vállalkozások számára? Mekkora a magyar digitális piac? És mik az esélyeink?

Új üzleti modellekkel a nagyvállalatokkal szemben. – Teljes szemléletváltás, vagy párhuzamos kultúrák? Mit tanulhatunk egymástól? Öldöklő verseny vagy hatékony együttműködés?

Megszoksz vagy megszöksz? - Végül megvizsgáljuk, hogy a jövőnk, a mindennapjaink elkerülhetetlenül a filmekből ismerhető sci-fi világba vezet vagy ki tudunk térni és el tudunk bújni a digitalizáció hulláma elől.

Második nap két másik nézőpontból elemezzük a minden szinten terjedő digitalizációt! Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter keynote előadása után szeletekre vágjuk a gazdaságot és a technológiát.

Az egyik szekcióban arra keressük a választ, hogyan fejti ki a digitalizáció a hatását az egyes iparágakban. Valóban felforgatja a proptech az ingatlanszektort? Mit hozhat a Fintech a nem a pénzügyi ágazatban tevékenykedőknek? Merre tovább a járműipari innovációban, különös tekintettel az 5G-ben rejlő lehetőségekre? Hogyan alakítja át a kereskedelemet a digitalizáció? Megúszhatja-e az energiapipar?

A párhuzamos szekcióban a technológiai trendeket vesézzük ki. Milyen sikerszorikat, üzleti potenciált jelentenek ezek a technológiák? Létezik olyan fizikai objektum, amibe már „beletörhet a 3D nyomtató feje”? Hóbort vagy globális üzlet? Munkatárs, barát vagy ellenség a mesterséges intelligencia? Mindent elsöpör a felhasználói élmény: van új a nap alatt? A kiterjesztett és virtuális valóság – játék vagy a jövő üzletének egyik meghatározó technológiája? A drónok már a spájzban vannak – milyen új képességéket nyerhetünk általuk? A blockchain sokkal több, mint kriptovaluta – mely iparágak profitálhatnak belőle a legtöbbet?

PROGRAM

TÖLTSD LE PDF-BEN!

 

Szórakoztató és kiegészítő programok

 

Részvételi díj

A konferencia részvételi díja tartalmazza a 2 napos rendezvényen való részvételt, a gálavacsora, a kávészünetek és az ebéd költségeit, melynek adóját és járulékát a hatályos törvények és rendelkezések alapján a résztvevőnek kell megtérítenie. A részvételi díjban foglalt étkezés 13-án 24.000 Ft + áfa, 14-én 4.500 Ft + áfa. A részvételi tájékoztató itt érhető el.

 

IVSZ tagoknak

• Early bird (július 15-ig): 60.300 Ft + áfa / fő
• Teljes árú jegy (július 15-től): 72.000 Ft + áfa / fő
• 2017. 09. 01 után belépett és/vagy mikrocégek: 50.400 Ft + áfa / fő

FIGYELEM! Az IVSZ tagoknak szóló kedvezmények feltétele a 2018. évi tagdíj befizetése.

 

Nem IVSZ tagoknak

• Early bird (július 15-ig): 81.000 Ft + áfa / fő
• Teljes árú jegy (július 15-től): 90.000 Ft + áfa / fő

 

Szállás díja

ONYX Hotel ****

 • 2 fős apartman az ONYX szállodában 21.000 Ft /éj
 • 4 fős apartman az ONYX szállodában 28.000 Ft /éj

Spirit Hotel Thermal Spa *****

A szállodai elhelyezés a regisztráció sorrendje alapján történik, amelyről minden esetben tájékoztatást küldünk.

 • Premium szoba 1 fő részére (elfogyott): 32.000 Ft + áfa / éj
 • Premum szoba 2 fő részére (elfogyott): 55.000 Ft + áfa / éj
 • Grand szoba  2 fő részére (elfogyott): 64.000 Ft + áfa / éj
 • King szoba 1 fő részére 51.000 Ft /fő/éj
 • King szoba 2 fő részére / fő 36.500 Ft /fő/éj
 • Prémium lakosztály 1 fő részére 78.000 Ft /éj
 • Prémium lakosztály 2 fő részére 96.000 Ft /éj
 • Prémium lakosztály 3 fő részére 129.000 Ft /éj
 • Prémium lakosztály 4 fő részére 156.000 Ft /éj

 

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT

 

Támogatók

MENTA 2018 Támogatók

Menta 2018 Médiatámogató