Az IVSZ tagvállalatai

Szűrés

Méret szerint

Tagozat szerint

Kulcsszó
BalaSys IT Zrt.
Weboldal

A(z) BalaSys IT Zrt. 2001.11.06 óta az IVSZ tagja.

A BalaBit IT Security a legmagasabb igényeket kielégítő különleges hálózatbiztonsági megoldásokat kínálja. IT Security, hálózati biztonság, gateway és tűzfal megoldások. A BalaBit a világ egyik vezető IT-biztonsági szoftverfejlesztő vállalata a magas jogosultságú felhasználók monitorozása, a loggyűjtés és -tárolás valamint a proxy technológián alapuló tűzfal megoldások területén. Innovatív technológiai megoldásaival a külső és belső fenyegetések megelőzésében, valamint az IT-biztonsági és megfelelőségi előírások betartásában támogatja ügyfeleit. A nyílt forráskódú közösség elkötelezett tagjaként a vállalat megoldásai minden főbb platformot támogatnak az összetett és heterogén IT rendszerekben, fizikai, virtuális és felhő alapú környezetekben egyaránt. A BalaBit legnépszerűbb terméke a nyílt forráskódú “syslog-ng” nagy teljesítményű naplózó megoldás, amelyet ma már több mint 650.000 ügyfél használ világszerte, ezáltal az iparág de-facto szabványává vált. A teljes mértékben magyar tulajdonú BalaBit 2009-ben felkerült az EMEA régió leggyorsabban növekvő vállalatait tartalmazó Deloitte Technology Fast 500 listára. A vállalat képviselettel rendelkezik Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Oroszországban és az Egyesült Államokban, ügyfelei és partnerei világszerte valamennyi lakott kontinensen megtalálhatók.

Barion Payment Zrt.
Weboldal

A(z) Barion Payment Zrt. 2018.11.19 óta az IVSZ tagja.

Egyéb pénzügyi kiegészítő tevékenység

BarSzolg Bt.
Weboldal

A(z) BarSzolg Bt. 2021.04.08 óta az IVSZ tagja.

Információ-technológiai szaktanácsadás Egyéb információ-technológiai szolgáltatás

BDO Magyarország IT Megoldások Korlátolt Felelősségű Társaság
Weboldal

A(z) BDO Magyarország IT Megoldások Korlátolt Felelősségű Társaság 2020.01.01 óta az IVSZ tagja.

Információ-technológiai szaktanácsadás

Béker-Soft Informatika Kft.
Weboldal

A(z) Béker-Soft Informatika Kft. 2015.07.31 óta az IVSZ tagja.

Informatikai vállalkozások Tagozata

Bellresearch Kutató, Elemző és Tanácsadó Kft.
Weboldal

A(z) Bellresearch Kutató, Elemző és Tanácsadó Kft. 2002.09.03 óta az IVSZ tagja.

AA BellResearch a szolgáltatáspiacok, az infokom, a pénzügyek, a humán erőforrás és az energiapiac meghatározó kutató és tanácsadó specialistája. Professzionális megoldásokkal, magas hozzáadott értékű elemzéssel és kiemelt tanácsadási kompetenciával jó döntéseket támogatunk. Egyedülálló pozíció A szolgáltatáspiacokhoz és az infokommunikációs területekhez kötődő információk eléréséhez, megértéséhez és rendszerezéséhez olyan sokoldalú tudás szükséges, amely a professzionális marketingkutatást a vizsgált terület és a piac trendjeinek alapos ismeretével integrálja. A BellResearch egyedülálló pozíciója - kutatási tapasztalatunk, a fókuszpiacok alapos ismerete és tanácsadási kompetenciánk - teszi lehetővé, hogy e kulcsterületekről a piackutatás teljes eszköztárának alkalmazásával naprakész, pontos és megbízható, azaz ügyfeleink számára értékes stratégiai információkat szolgáltassunk. Személyre szabott megoldások és szindikált elemzések A BellResearch a kvantitatív és kvalitatív kutatási megoldások teljes skáláját kínálja ügyfeleinek, a minőségi adatgyűjtés és -feldolgozás mellett kiemelt hozzáadott értékű elemzést biztosítva. Szakmai munkánk mögött folyamatos termékfejlesztés, az érintett iparágak fejlődését leképező, egyedi és innovatív piackutatási eszközök kombinációja áll. Egyedi megrendelésre készülő kutatásaink ügyfeleink kérdéseire adnak választ. Hármas kompetenciánk lehetővé teszi, hogy megérthessük a döntéshozó problémáját, amelyre személyre szabott kutatási megoldással, piacismeretünkre alapozva, az adatokat versenykörnyezetben értelmezve szállítunk piaci információkat, és tanácsadóink segítik az eredmények felhasználását és stratégiába illesztését. Ad hoc kutatásaink mellett rendszeresen készítünk polcról levehető, szindikált tanulmányokat a legaktuálisabb témákban. E megvásárolható elemzések egy egyedi kutatás költségeinek töredékéért nyújtanak piaci adatokra alapozott, részletes és azonnali elemzést az adott piacon jelen lévő cégek felelős döntéshozói számára.

Bere - Net Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Weboldal

A(z) Bere - Net Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2020.04.22 óta az IVSZ tagja.

Számítógépes programozás

Bergholz Kft.
Weboldal

A(z) Bergholz Kft. 2013.07.29 óta az IVSZ tagja.

Informatikai területen információ-technológiai szakértés. Programozás, egyedi szoftverfejlesztés. Komplett informatikai rendszerek tervezése, bevezetése,üzemeltetése. Szerver beszerzés, beüzemelés, üzemeltetés. Webes megoldások. Hardver-szoftver kereskedelem. Kapcsolódó informatikai oktatás.

BIT-Hungary Szolgáltató Kft.
Weboldal

A(z) BIT-Hungary Szolgáltató Kft. 2002.09.03 óta az IVSZ tagja.

A BIT-Hungary Kft. 1997 óta fejleszt kereskedelmi szoftvereket, és 1999 óta pedig internetes áruházakat. A folyamatosan fejlődő cégünk célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalati szférában olyan segítséget nyújtsunk a cégeknek, hogy az Interneten való megjelenés nyereséget hozó legyen. Ezt egy teljeskörű az ügyfél által menedzselt weblapszolgáltatással szeretnénk elősegíteni.

Biztributor Kft.
Weboldal

A(z) Biztributor Kft. 2017.10.12 óta az IVSZ tagja.

Informatikai biztonsági és adathálózati termékek nagykereskedelme.

BlackBelt Technology Kft.
Weboldal

A(z) BlackBelt Technology Kft. 2015.05.26 óta az IVSZ tagja.

Egyedi alkalmazásfejlesztés Alkalmazás integráció Szoftverfejlesztéssel kapcsolatos tanácsadás IT erőforrás biztosítás

BlazeArts Kft.
Weboldal

A(z) BlazeArts Kft. 2014.01.09 óta az IVSZ tagja.

A BlazeArts Kft. 2000-ben alakult, majd 2007 tavaszán vált a Csehországban piacvezető INTERNET CZ a.s. leányvállalatává és viseli a FORPSI márkanevet. Mindkét cég az Olaszországban szintén piacvezető ARUBA csoport tagja. A FORPSI 1997 óta magas színvonalon és kitűnő árakon szolgálja ki magánszemélyek, valamint nagy cégek és multinacionális vállalatok magas szintű igényeit, átlátható, tiszta megoldást kínálva számukra. Szolgáltatásait jelenleg több mint 2.000.000 ügyfél veszi igénybe Európa szerte. Termék/szolgáltatás/márka: Professzionális domain, web tárhely, virtuális szerver, dedikált szerver és CLOUD szolgáltatást nyújtunk FORPSI márkanév alatt. Alacsony árakkal és kimagaslóan kedvező változatos akciókkal szolgálunk évről évre. Adminisztrációs felületünkön, amelyet folyamatosan fejlesztünk ügyfeleink igénye szerint lehetőséget biztosítunk a szolgáltatások ügyfelek által történő adminisztrálásra, a gyorsabb és könnyedébb ügyintézés érdekében. Az ügyfélszolgálatunkkal e-mail, chat és telefon útján biztosítjuk a kapcsolatfelvételt. Legfőbb célunk ügyfeleink, gyors, precíz és maximális szintű kiszolgálása természetesen az adatbiztonság megtartása mellett. (domain név regisztráció, webtárterület, virtuális szerver, dedikált szerver, CLOUD szolgáltatás)

BlitzBrain Korlátolt Felelősségű Társaság
Weboldal

A(z) BlitzBrain Korlátolt Felelősségű Társaság 2023.10.27 óta az IVSZ tagja.

Számítógépes programozás

Blue Colibri International Korlátolt Felelősségű Társaság
Weboldal

A(z) Blue Colibri International Korlátolt Felelősségű Társaság 2019.03.19 óta az IVSZ tagja.

Belső kommunikáció - HR Tech

BnL Growth Partners Kft.
Weboldal

A(z) BnL Growth Partners Kft. 2016.05.31 óta az IVSZ tagja.