Az IVSZ tagvállalatai

Szűrés

Méret szerint

Tagozat szerint

Kulcsszó
Azkom Project Kft.
Weboldal

Vezetői tanácsadás, mérnöki szolgáltatások, projekt menedzsment, web fejlesztés, oktatás

BalaSys IT Kft.
Weboldal

A BalaBit IT Security a legmagasabb igényeket kielégítő különleges hálózatbiztonsági megoldásokat kínálja. IT Security, hálózati biztonság, gateway és tűzfal megoldások. A BalaBit a világ egyik vezető IT-biztonsági szoftverfejlesztő vállalata a magas jogosultságú felhasználók monitorozása, a loggyűjtés és -tárolás valamint a proxy technológián alapuló tűzfal megoldások területén. Innovatív technológiai megoldásaival a külső és belső fenyegetések megelőzésében, valamint az IT-biztonsági és megfelelőségi előírások betartásában támogatja ügyfeleit. A nyílt forráskódú közösség elkötelezett tagjaként a vállalat megoldásai minden főbb platformot támogatnak az összetett és heterogén IT rendszerekben, fizikai, virtuális és felhő alapú környezetekben egyaránt. A BalaBit legnépszerűbb terméke a nyílt forráskódú “syslog-ng” nagy teljesítményű naplózó megoldás, amelyet ma már több mint 650.000 ügyfél használ világszerte, ezáltal az iparág de-facto szabványává vált. A teljes mértékben magyar tulajdonú BalaBit 2009-ben felkerült az EMEA régió leggyorsabban növekvő vállalatait tartalmazó Deloitte Technology Fast 500 listára. A vállalat képviselettel rendelkezik Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Oroszországban és az Egyesült Államokban, ügyfelei és partnerei világszerte valamennyi lakott kontinensen megtalálhatók.

Barion Payment Zrt.
Weboldal

Egyéb pénzügyi kiegészítő tevékenység

Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.
Weboldal

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Magyarország vezető állami tulajdonú alkalmazott kutatóintézet hálózata, melynek célja az iparban közvetlenül felhasználható technológiák előállítása és kutatás-fejlesztési szolgáltatások nyújtása.Kutatóintézeteink küldetése az 1993. évi alapításunk óta az innováció eszközeivel, technológiák rendelkezésre bocsátásával támogatni és előmozdítani elsősorban a magyarországi vállalkozások fejlesztéseit, versenyképességét, hatékonyságát. Ennek érdekében hazai és nemzetközi kutatóintézetek illetve vállalatok alkotta kooperációkra épülő K+F+I projekteket valósítunk meg. Komplex tudományos és műszaki megoldásokat, korszerű technológiákat szolgáltatunk hazai és határon túli ügyfeleinknek. A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. által kínált széles körű kutatás-fejlesztési szolgáltatások hidat képeznek az innovációs lánc szereplői között. Sikerünk kulcsa a különböző tudományterületek tevékenységének összehangolása, interdiszciplináris megoldások kidolgozása. Dinamikus növekedésünk alapja az évtizedek alatt elsajátított kompetenciák sokasága, és magasan képzett munkatársaink elkötelezettsége. A K+F+I projektekben szerzett tapasztalatokra építve további szándékunk, hogy tovább bővítsük az elégedett hazai és külföldi partnerhálózatunkat. A kutatóintézetekkel és egyetemekkel folytatott együttműködések (Ph.D.hallgatók támogatása és foglalkoztatása, a kutatók és diákok számára biztosított magas szintű kutatási infrastruktúra) jellemzik azt a mindennapi gyakorlatot, amellyel napról napra bővítjük tudásunkat, szélesítjük kompetenciáinkat a tudományok folyamatosan bővülő világában. Ügyfeleink azok a vállalatok és kutatóintézetek, akik új technológiákat kívánnak kifejleszteni, és azokat használni is kívánják az üzleti tevékenységükben: termelésben, szolgáltatásaik során éppúgy, mint az ügyfeleiknek szánt termékek fejlesztésben. Társaságunk kutatóintézetei a következők: Anyagtudományi és Technológiai Intézet, BAY-ATI – Budapest Biotechnológiai Intézet, BAY-BIO – Szeged Infokommunikációs Technológiai Intézet, BAY-IKTI – Budapest Logisztikai és Gyártástechnikai Intézet, BAY-LOGI – Miskolc Kutatóintézeteink munkáját üzletfejlesztési, pályázatírói, külkapcsolati és projektmenedzsment tevékenységével a Bay Zoltán Közhasznú Nonprofit Kft. Stratégiai Igazgatósága (BAY-STRAT) támogatja. Társaságunk üzemelteti a brüsszeli H4-HunOR Képviseleti Irodát, melynek célja a hazai szervezetek segítése és támogatása az Európai Uniós K+F+I pályázati lehetőségek és partnerhálózatok sikeres felhasználásában. Ezért két helyszínen - Budapesten és Brüsszelben - ingyenesen nyújtja szolgáltatásait valamennyi magyar kutatóintézet, KKV és más szervezetek részére, illetve képviseli partnereit a K+F és technológiai innováció területén.

BDO Magyarország IT Megoldások Korlátolt Felelősségű Társaság
Weboldal

Információ-technológiai szaktanácsadás

Béker-Soft Informatika Kft.
Weboldal

Informatikai vállalkozások Tagozata

Bellresearch Kutató, Elemző és Tanácsadó Kft.
Weboldal

AA BellResearch a szolgáltatáspiacok, az infokom, a pénzügyek, a humán erőforrás és az energiapiac meghatározó kutató és tanácsadó specialistája. Professzionális megoldásokkal, magas hozzáadott értékű elemzéssel és kiemelt tanácsadási kompetenciával jó döntéseket támogatunk. Egyedülálló pozíció A szolgáltatáspiacokhoz és az infokommunikációs területekhez kötődő információk eléréséhez, megértéséhez és rendszerezéséhez olyan sokoldalú tudás szükséges, amely a professzionális marketingkutatást a vizsgált terület és a piac trendjeinek alapos ismeretével integrálja. A BellResearch egyedülálló pozíciója - kutatási tapasztalatunk, a fókuszpiacok alapos ismerete és tanácsadási kompetenciánk - teszi lehetővé, hogy e kulcsterületekről a piackutatás teljes eszköztárának alkalmazásával naprakész, pontos és megbízható, azaz ügyfeleink számára értékes stratégiai információkat szolgáltassunk. Személyre szabott megoldások és szindikált elemzések A BellResearch a kvantitatív és kvalitatív kutatási megoldások teljes skáláját kínálja ügyfeleinek, a minőségi adatgyűjtés és -feldolgozás mellett kiemelt hozzáadott értékű elemzést biztosítva. Szakmai munkánk mögött folyamatos termékfejlesztés, az érintett iparágak fejlődését leképező, egyedi és innovatív piackutatási eszközök kombinációja áll. Egyedi megrendelésre készülő kutatásaink ügyfeleink kérdéseire adnak választ. Hármas kompetenciánk lehetővé teszi, hogy megérthessük a döntéshozó problémáját, amelyre személyre szabott kutatási megoldással, piacismeretünkre alapozva, az adatokat versenykörnyezetben értelmezve szállítunk piaci információkat, és tanácsadóink segítik az eredmények felhasználását és stratégiába illesztését. Ad hoc kutatásaink mellett rendszeresen készítünk polcról levehető, szindikált tanulmányokat a legaktuálisabb témákban. E megvásárolható elemzések egy egyedi kutatás költségeinek töredékéért nyújtanak piaci adatokra alapozott, részletes és azonnali elemzést az adott piacon jelen lévő cégek felelős döntéshozói számára.

Bere - Net Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Weboldal

Számítógépes programozás

Bergholz Kft.
Weboldal

Informatikai területen információ-technológiai szakértés. Programozás, egyedi szoftverfejlesztés. Komplett informatikai rendszerek tervezése, bevezetése,üzemeltetése. Szerver beszerzés, beüzemelés, üzemeltetés. Webes megoldások. Hardver-szoftver kereskedelem. Kapcsolódó informatikai oktatás.

BIG DATA Kutató-Fejlesztő és Szolgáltató Kft.
Weboldal
BIT-Hungary Szolgáltató Kft.
Weboldal

A BIT-Hungary Kft. 1997 óta fejleszt kereskedelmi szoftvereket, és 1999 óta pedig internetes áruházakat. A folyamatosan fejlődő cégünk célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalati szférában olyan segítséget nyújtsunk a cégeknek, hogy az Interneten való megjelenés nyereséget hozó legyen. Ezt egy teljeskörű az ügyfél által menedzselt weblapszolgáltatással szeretnénk elősegíteni.

BITOTRON Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság
Weboldal

6201 '08 Számítógépes programozás

Biztributor Kft.
Weboldal

Informatikai biztonsági és adathálózati termékek nagykereskedelme.

BlackBelt Technology Kft.
Weboldal

Egyedi alkalmazásfejlesztés Alkalmazás integráció Szoftverfejlesztéssel kapcsolatos tanácsadás IT erőforrás biztosítás

BlazeArts Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Weboldal

A BlazeArts Kft. 2000-ben alakult, majd 2007 tavaszán vált a Csehországban piacvezető INTERNET CZ a.s. leányvállalatává és viseli a FORPSI márkanevet. Mindkét cég az Olaszországban szintén piacvezető ARUBA csoport tagja. A FORPSI 1997 óta magas színvonalon és kitűnő árakon szolgálja ki magánszemélyek, valamint nagy cégek és multinacionális vállalatok magas szintű igényeit, átlátható, tiszta megoldást kínálva számukra. Szolgáltatásait jelenleg több mint 2.000.000 ügyfél veszi igénybe Európa szerte. Termék/szolgáltatás/márka: Professzionális domain, web tárhely, virtuális szerver, dedikált szerver és CLOUD szolgáltatást nyújtunk FORPSI márkanév alatt. Alacsony árakkal és kimagaslóan kedvező változatos akciókkal szolgálunk évről évre. Adminisztrációs felületünkön, amelyet folyamatosan fejlesztünk ügyfeleink igénye szerint lehetőséget biztosítunk a szolgáltatások ügyfelek által történő adminisztrálásra, a gyorsabb és könnyedébb ügyintézés érdekében. Az ügyfélszolgálatunkkal e-mail, chat és telefon útján biztosítjuk a kapcsolatfelvételt. Legfőbb célunk ügyfeleink, gyors, precíz és maximális szintű kiszolgálása természetesen az adatbiztonság megtartása mellett. (domain név regisztráció, webtárterület, virtuális szerver, dedikált szerver, CLOUD szolgáltatás)