Gyurós Tibor-díj 2018

Szeptemberben a 25. MENTA Konferencián immár 20. alkalommal adja át az IVSZ a Gyurós Tibor emlékére létrehozott díjat. A legkiválóbb egyéni vezetői teljesítményt honoráló elismerés mellett három másik kategóriában is díjazzuk a legnagyszerűbb IKT teljesítményeket: az év IKT ötlete/innovációja, 2018 IKT projektje, és a digitális oktatás nagykövete díjakat is a MENTA konferencián adjuk át szeptember 13-án. 

Gyurós Tibor-díj 2018

Ki jelölhet?

A díjra bárki jelölhet és jelölhető.

 

Milyen díjakra lehet jelölni?

Gyurós Tibor – díj „Az év menedzsere az infokommunikációban” 

A díjat Gyurós Tibor emlékének adózva már 20 éve ítéli oda az IVSZ olyan, az IKT iparágon belül tevékenykedő vezető beosztású menedzser számára, aki az éves munkája során kiemelten hozzájárult vállalata sikerességéhez, és tevékenységével elősegítette a hazai infokommunikációs iparág és az információs társadalom fejlődését. 

„Az év IKT projektje” 

Az IVSZ az IKT iparág területén megmérettetésre hívja a kiemelkedőnek tartott projekteket minden évben. A díjjal az IVSZ azokat a már sikeresen lezajlott projekteket kívánja kitüntetni, amelyek megfelelnek a szakmaiság és a minőség követelményeinek, valamint megvalósításuk során valós értéket teremtenek az ügyfelek számára. Fontos szempontként kell figyelembe venni, hogy csak már sikeresen lezárult projekt részesülhet díjazásban. Évente több – maximum 3- projekt is részesülhet elismerésben a zsűri döntésének megfelelően. 

„Az év IKT ötlete / innovációja” 

A cél elsősorban az induló vállalkozások díjazása, ezzel az elismeréssel kívánjuk segíteni a vállalatok piacra jutási esélyeit, lehetőséget teremtve ötleteik, innovációjuk bemutatására, egyben díjazására. 

„A digitális oktatás nagykövete” 

A 2015 óta meghirdetett kategóriával az IVSZ szeretné elismerni azon személyek munkáját, akik felismerték és a lehetőségeikhez képest tanítják vagy népszerűsítik a digitális oktatás ügyét. 

 

A jelölési és elbírálási folyamat főbb lépései: 

Jelölési határidő 

2018. július 2., 12:00

A jelöltek pályázati anyagainak leadása 

2018. augusztus 10., 23:59

A zsűri kiértékeli a pályázatokat és meghozza döntését a győztesekről:  

2018. augusztus 28.

A Gyurós Tibor díjak ünnepélyes átadása a 25. MENTA Konferencián, a Sárvári Spirit***** Hotelben 

2018. szeptember 13.