IVSZ DIGITALL 2018 Konferencia

2018.05.24 -

Akvárium Klub (1051 Budapest, Erzsébet tér 12.)

Az IVSZ 2018-ban immár hatodik alkalommal szervezte meg a Vállalati Innováció Konferenciát, amely 2018-tól új nevet és szlogent is kapott: DIGITALL – Innovation All In. A konferencia célja, hogy felkészítsük a piaci szereplőket a digitalizáció okozta kihívásokra, felhívjuk a figyelmüket a lehetőségekre, valamint segítsünk az üzleti partnerek egymásra találásában.

Konferencia helyszíne: Akvárium Klub, 1051, Budapest, Erzsébet tér 12.

Konferencia időpontja: 2018. május 24. 9:00 – 16:00

Tudjuk, hogy a digitalizáció ma már nem az informatikai szakma belterjes témája, minden ágazatot, minden munkakört érint. Megváltoznak megingathatatlannak hitt üzleti modellek, üzleti folyamatok, értékláncok, a vállalatok szerkezete, a munkaerővel kapcsolatos elvárások, a munkahely.

Nem kételkedünk benne, hogy igaz a mondás: ami digitalizálható, azt digitalizálni is fogják! A digitális innováció kihívásokkal teli terület, de a felkészüléshez kiváló tapasztalatot adnak a startup világban megtanult módszerek.

Az IVSZ alapötlete a konferencia megszervezésére ennek mentén onnan indult 2013-ban, hogy közel hozza egymáshoz a startupokat és nagyvállalatokat, bemutatva a magyar digitális gazdaság legújabb sikereit, dilemmáit és történeteit. Az évek során komoly rangot vívott ki a rendezvény magának a digitális innovációval foglalkozó szakmai közösség körében, mára az egyik legrangosabb és legnagyobb ilyen esemény lett a hazai piacon.

A konferencia folyamatosan formálódik, reagálva a piaci igényekre és trendekre, de minden alkalommal az innováció legaktuálisabb kérdéseit állítja fókuszba, úgy mint:

  • Miként formálja a vállalati kultúrát, hogyan alakítja át a vállalatokat és a gondolkodást a digitalizáció?
  • Milyen hatással van vállalati működésre, a különböző ágazatokra, munkaerőre?
  • Mi a digitalizáció szerepe az innovációban?
  • Mit jelent a diszrupció a különböző ágazatokban?
  • Hogyan kezdjünk hozzá, hogyan mérjük?

Felvételek és prezentációk

A konferencia előadásai az IVSZ YouTube csatornáján újranézhető, a prezentációk a Slideshare-en megtalálhatóak, ha valaki pedig csak a hangulatot idézné fel újra, az a fotókat megtalálja az IVSZ Facebook oldalán.

Főtámogatók

DIGITALL 2018 Főtámogatók

Támogatók

Támogatók

Kiállítók

Médiapartnereink