Az IVSZ 2018-ban immár hatodik alkalommal szervezi meg a Vállalati Innováció Konferenciát, amely az idei évtől új nevet és szlogent is kapott: DIGITALL – Innovation All In. A konferencia célja, hogy felkészítsük a piaci szereplőket a digitalizáció okozta kihívásokra, felhívjuk a figyelmüket a lehetőségekre, valamint segítsünk az üzleti partnerek egymásra találásában.

Konferencia helyszíne: Akvárium Klub, 1051, Budapest, Erzsébet tér 12.

Konferencia időpontja: 2018. május 24. 9:00 – 16:00

 

A regisztráció lezárult.

NÉZD MEG A PROGRAMOT!

Tudjuk, hogy a digitalizáció ma már nem az informatikai szakma belterjes témája, minden ágazatot, minden munkakört érint. Megváltoznak megingathatatlannak hitt üzleti modellek, üzleti folyamatok, értékláncok, a vállalatok szerkezete, a munkaerővel kapcsolatos elvárások, a munkahely.

Nem kételkedünk benne, hogy igaz a mondás: ami digitalizálható, azt digitalizálni is fogják! A digitális innováció kihívásokkal teli terület, de a felkészüléshez kiváló tapasztalatot adnak a startup világban megtanult módszerek.

Az IVSZ alapötlete a konferencia megszervezésére ennek mentén onnan indult 2013-ban, hogy közel hozza egymáshoz a startupokat és nagyvállalatokat, bemutatva a magyar digitális gazdaság legújabb sikereit, dilemmáit és történeteit. Az évek során komoly rangot vívott ki a rendezvény magának a digitális innovációval foglalkozó szakmai közösség körében, mára az egyik legrangosabb és legnagyobb ilyen esemény lett a hazai piacon.

A konferencia folyamatosan formálódik, reagálva a piaci igényekre és trendekre, de minden alkalommal az innováció legaktuálisabb kérdéseit állítja fókuszba, úgy mint:

  • Miként formálja a vállalati kultúrát, hogyan alakítja át a vállalatokat és a gondolkodást a digitalizáció?
  • Milyen hatással van vállalati működésre, a különböző ágazatokra, munkaerőre?
  • Mi a digitalizáció szerepe az innovációban?
  • Mit jelent a diszrupció a különböző ágazatokban?
  • Hogyan kezdjünk hozzá, hogyan mérjük?

DIGITALL – Innovation ALL IN

Az idei évi konferencia üzenete két oldalról közelíti meg az innováció és a digitalizáció elengedhetetlen és megkerülhetetlen voltát:

Az innovációt nem lehet „csak egy kicsit csinálni”.

Mi szükséges ahhoz, hogy ne csak kövessük az innovációs ritmust, hanem mi „üssük” az ütemet?

Az innováció üteme és a technológia fejlődése jellemzően gyorsabb, mint a menedzsment tempója. Az idei programban megnézzük, miként lehet a folyamatos változást és innovációt a vállalati kultúra szerves részéve tenni.

Az innovációból senki sem tud kimaradni. Mert aki kimarad, lemarad.

Hogyan diszruptálja a különböző ágazatokat a digitalizáció? Miként kezelik a diszrupciót a vállalatok különböző területein?

A digitalizáció minden ágazatba és szerepkörbe begyűrűzik. Az idei programban bemutatjuk, hogyan lehet sikeresen lépést tartani a megkerülhetetlen technológiákkal és ágazati jó gyakorlatok bemutatásával feltérképezzük, hogy milyen vállalati stratégiákat érdemes követni.

 

Tervezett program

Három szekció köré épül az idei konferencia, melynek kulcsa, hogy előadóink között egyszerre lesznek jelen a vezető nagyvállalatok digitalizációért felelős felsővezetői és a ma legmenőbb technológiákat használó startupok képviselői.

 

Digitális történetek nagyvállalati szemmel

Mitől működik a digitális transzformáció? Sikerek, kudarcok, jó gyakorlatok megosztása a digitalizáció kihívásairól, első kézből.

Különböző ágazatok (bank, gyógyszeripar, telekommunikáció, pénzügy) nagyvállalati vezetői osztják meg saját digitális transzformációval kapcsolatos tapasztalataikat.

 

Megkerülhetetlen technológiák.

Milyen innovatív megoldásokra figyeljünk? Mik a felhasználási lehetőségeik és hatásuk a vállalati folyamatokra?

Technológiai vállalatok vezetői számolnak be arról, hogy milyen új lehetőségeket tartogat a Blockchain, AI, RPA, Machine Learning, Market Automation és az IOT.

 

Digitális híd - Egymásra hangolva

Hogyan erősíthető a digitális vállalati kultúra? Mitől működik a startupok és a nagyvállalatok együttműködése?

Körbejárjuk, hogy milyen buktatói vannak és hogyan lehet tényleg sikeresen működtetni az olyan nagyvállalatokat és startupokat közös platformra helyező módszereket, mint a vállalati inkubátorok, a startup stúdió, a venture fund vagy a hackathonok. A panelbeszélgetések során pedig az is kiderül, hogy milyen új kihívásokat jelent a digitalizáció a munkaadók számára és milyen módszerekkel érdemes megszólítani az új generáció munkavállalóit.

 

Részvételi díj

Részvételi díj: 19 900.-Ft + Áfa

Az IVSZ tagok számára a részvétel ingyenes.

Startup cégek számára 50 ingyenes jegyet tartunk fenn.

 

A regisztráció lezárult.

NÉZD MEG A PROGRAMOT!

 

Főtámogatók

DIGITALL 2018 Főtámogatók

Támogatók

Támogatók

Kiállítók

Médiapartnereink