IT FEST 2022

2022.06.09 09:00 - 16:00

Millenáris Park

A United Consult csapatával közösen hiszünk abban, hogy szükségünk van egy platformra, ahol terítékre kerülnek azok a fejlesztések, trendek és új technológiai irányzatok, melyek az IT szakma és ezzel együtt a vállalatok jövőjét formálják. Ezért teremtett a United Consult és az IT Fest csapata egy hiánypótló fórumot az IT vezetők számára, ahol a kihívásaikat és tapasztalataikat oszthatják meg egymással nyíltan, szabadon, kötetlenül. 

Legmerészebb álmainkat is felülmúlta az a hatalmas szakmai vibe, ami az első IT Fest közönségét mozgatta 2021-ben. Hiába a mérőszámok, az első esemény rekordjai, egyik sem írhatja le azt az érzést, milyen inspiráló volt egy unikális helyszínen lecserélni a business casualt és félszavakból is megérteni az IT hazai krémjének minden rezdülését. Megfogadtuk, hogy folytatjuk. 

Örömmel osztjuk meg veletek a hírt, a következő epizód ideje elérkezett.

Ezúttal a város szívében, a Millenáris parkban hagyjuk magunk mögött az irodát és invitálunk az év legkötetlenebb IT-szakmai fesztiváljára!

IT Fest X United Consult – 2022.06.09.

Ott a helyed, ha szerinted

  • az IT minden szervezet alapja, begyűrűzött az élet és az üzlet minden területére
  • a jövő gépezetének megkerülhetetlen expertjei között vagy
  • ha tudod, hogy néha ki kell bújnod a buborékból és megismerni a fejlesztőtől a döntéshozóig más perspektívákat
  • ha hiszel abban, hogy egy nap alatt is lehet innovatív és inspiráló terveket szőni partnereiddel
  • és te szívesen csevegnél a fűben azokkal, akik fél szavakból is értenek

 

3 színpadon járjuk körbe azt, amiről ma az IT-szakmának tudnia kell. Nem ígérünk unalmas és feszengő előadásokat, mert az nem lesz. Lesz helyette kötetlen hangulat, rendhagyó formátumok, meghökkentő témák, és a hazai IT szcéna legnagyobb nevei. Ugye te sem hagyod ki?  

 

Az IT Fest a Business Fest egyik eseménye, melyben a HR Fest, az E-Commerce Fest és Az Év Irodája Piknik eseményeivel közös platformot hoznak létre.

A Business Fest az első olyan kötetlen üzleti esemény, ahol a különböző területek szabad kapcsolódásának adunk teret, mert az állandóan változó világban új együttműködési stratégiára van szükség!  Hisszük, hogy az újszerű nézőpontok, az őszinte párbeszéd, az inspiráló környezet és a fesztelen hangulat együtt juthatnak az üzleti hatékonyság következő szintjére

Az üzlet társasjáték. Ne játszd egyedül!