NyertesKeressük az immár 5 éves EU Code Week legaktívabb iskoláit, könyvtárait és pedagógusait! 

Szervezzetek nagyszabású programokat 2017. október 7. és 22. között, érjetek el minél több diákot, szülőt, tanárt, és nyerjétek meg a programozást oktató eszközök egyikét!

A programozás hetére pályázatot hirdetünk általános- és középiskolák, pedagógusok és könyvtárak számára. A részvételhez az intézménynek jelentős többlet feladata nincs. A pályázatban mindössze a szervezett EU Code Week eseményeket kell bemutatni.

Pályázni lehet minden olyan eseménnyel, amit az iskola a programozás hetében az EU Code Week zászlaja alatt szervez. Hívjatok meg az iskolátokba vendégelőadót motivációs előadást és pályaorientációs beszélgetést, oktató céget foglalkozást tartani! Menjetek ki IT cégekhez, mutassák meg tanulóitoknak ők az IT cégek vonzó belső világát! Programozzatok a tanórán! Szervezzetek bármit, amivel a tanulókhoz, tanár kollégákhoz, szülőkhöz is eljut az EU Code Week üzenete: programozni hasznos és szórakoztató, programozni bárki megtanulhat, és a programozás oktatásával a legjobb karrierlehetőségek nyílnak meg a diákok előtt.

A pályázati kategóriák és díjak, amelyeket az IVSZ és a Google támogatásával ajánlunk fel:

A legaktívabb iskola díjat, az az intézmény nyerheti el, amely a legtöbb, a tanórákon túlmutató Code Week eseményt szervezi minél több résztvevővel és ezt dokumentálja is a honlapján képekkel, videókkal. A nyeremény 150 000 Ft értékű oktatást segítő eszköz.

A legszínesebb iskola díjat az az intézmény nyerheti el, amelynek a tanórákon túlmutató Code Week programkínálata a legsokszínűbb, a legtöbb tantárgyat, témakört érinti és ezt dokumentálja is a honlapján képekkel, videókkal. A nyeremény 150 000 Ft értékű oktatást segítő eszköz.

A leglelkesebb iskola díjat az az intézmény nyerheti el, amelynek a Code Week üzenetét minél jobban eljuttatja szűkebb környezete, a szülők, a település, az utca embere számára (pl. flashmob, hirdetmény, felirat stb.) és ezt dokumentálja is a honlapján képekkel, videókkal. A nyeremény 1 db LEGO Mindstorms EV3 robotkészlet.

Pályázati űrlap iskolák részére, amelynek kitöltési határideje: 2017. október 29. éjfél.

A Code Week 5. születésnapja alkalmából új pályázati kategóriák is vannak.

A Code Week Inspiráció díjat az a pedagógus nyerheti el, aki ötletekkel, foglalkozásokkal, szakmai anyagokkal járul hozzá a Code Week-hez, szervez és más pedagógusokat is támogat, valamint ez a tevékenység, a megosztott tartalmak online módon dokumentáltak. A díjra pályázni és jelölni is lehet. A nyeremény 1 db LEGO Mindstorms EV3 robotkészlet.

Pályázati űrlap pedagógusok részére, amelynek kitöltési határideje: 2017. október 29. éjfél.

A Code Week üzenetét nem csupán az iskolák, cégek közvetítik foglalkozásaikkal, hanem a könyvtárak is, amelyek ma már igazi tudásközpontok lehetnek.

A Code Week Könyvtár díjat az az iskolai vagy közösségi könyvtár nyerheti el, amely a legszínvonalasabb programkínálattal várja az érdeklődőket, akár több korosztályt is, a Code Weeken, és ezt dokumentálja is a honlapján képekkel, videókkal. A nyeremény 1 db LEGO Mindstorms EV3 robotkészlet.

Pályázati űrlap könyvtárak részére, amelynek kitöltési határideje: 2017. október 29. éjfél.

Code Week Nyereményjáték

További információt kérhettek az eucodeweek@ivsz.hu címen.