SMART-UP Challenge – Pitch Slam

2019.03.07

Április 2-án a SMART konferencia innovációtól pezsgő színpadán startup pitch versenyt rendezünk. Ha bemutatkoznál a hazai innovációs paletta és egy tekintélyes befektetői panel előtt, vagy kapnál a kínálkozó kapcsolatépítési és megjelenési lehetőségen, jelentkezz te is pitch-elni!

SMART-UP Challenge 2019

Nagy halak az Akváriumban

Öt méltán híres „nagy hal” izzasztja meg a startup-képviselőket. Annyit már most felfedhetünk, hogy ötleteiteket ismerősen csengő nevek előtt adhatjátok majd elő. ? További infók hamarosan.

Ne hagyjátok ki a lehetőséget, mert…

  • pitch-elhettek a legnagyobb befektetők előtt
  • potenciális partnereket ismerhettek meg
  • megmutathatjátok magatokat a digitális szcénának
  • ingyen tagságot nyerhettek az egyik legmenőbb közösségi irodába
  • mentoring lehetőséget kaphattok profi befektetési menedzserrel

Így jelentkezz!

Töltsd ki a lenti jelentkezési form-ot! Az előzetes rostán legjobban teljesítő 5 startup ingyenesen részt vehet a SMART konferencián, és pitch-elhet a színpadon.

Mit nyerhettek?

Ingyenes MSC tagság

A közönség által legjobbnak ítélt startup egy közel 2 millió forint értékű, 6 hónapra terjedő tagságot nyer a Millenáris Startup Campus-ba.

A Hiventures különdíja

A Hiventures Zrt. felajánlásából az egyik startup 2 órás személyes tanácsadást kap a Hiventures befeketetési menedzserével, illetve fast track bejutási lehetőséget a Hiventures Inkubációs befektetési programjába.

Jelentkezési határidő: március 18.

Jelentkezz most!

Mire vártok még? Ragadjátok meg a lehetőséget, és szálljatok versenybe a befektetők, nagyvállalatok, üzletemberek és innovátorok színe előtt!

Kérdés esetén keresd Lipták Zsófiát (liptak.zsofia@ivsz.hu)!