Office világbajnokság indul

2015.05.27

A Training360 Kft. szervezésében és a Microsoft Magyarország Kft. támogatásával Excel bajnokság indul a 18-22 éves diákok számára. Regisztrálj június 9-én éjfélig, töltsd ki a tesztet június 11-én és mutasd meg, mit tudsz!

Az MS Office ismeretek fontosságát és a MOS vizsga értékeinek (a közép- és felsőfokú oktatásban, az üzleti életben és a munkavállalók körében) megismertetését és megismerését támogatja a kampány: útjára indul a „Keressük Magyarország fiatal Excel guruját!” verseny. A hazai megmérettetésre június 11-én kerül sor.

A versenyt a 18-*22 éves iskolai jogviszonnyal és magyar állampolgársággal rendelkező diákok számára írták ki. (*A 22. életév betöltésének határideje június 15.) Mivel a hazai verseny a világbajnokság előválogatója, a verseny feladatait angol nyelven kell megoldani.

A hazai Office bajnokságra nevezési, illetve részvételi díj nincs. A versenyen induláshoz Windows 7 vagy frissebb és az Excel termék általános ismeretével kell rendelkezni.

 http://www.training360.com/office-championship

Averseny győztese a Training360 szponzorálásában Magyarországot fogja képviselni a Certiport által szervezett nagy nemzetközi Microsoft Office Specialist Championship-en augusztusban, Dallasban.