IVSZ: Internet of Things a Mobile Hungary konferencián

2015.02.11

A Mobile Hungary konferencián március 4-én az eddigi talán legátfogóbb IoT tematikájú szekciót hallgathatják végig a résztvevők.

Ha valakinek kétségei vannak vagy nem érti teljesen, hogy mit jelent gazdasági és történelmi szempontból, akkor érdemes Papp László (Gartner) reggeli indító előadásától kezdve követni az eseményeket. Az IVSZ szakmai partnerként vett részt a program előkészítésében, a délelőtti szekció moderátora Dojcsák Dániel, az IVSZ tartalomigazgatója. A programban pragmatikus megközelítésben ismerheti meg a közönség, hogy a különböző iparágakra – egészségügy, autóipar, gépgyártás, közlekedés – milyen hatással van az IoT trend. Az előadók között szerepel az IoT és Smartcity munkacsoportban is aktív Tóth Levente (Cisco), illetve az elektronikai tagozat oldaláról Beskid Vilmos (Ericsson).

A délutáni részben pedig konkrét hazai esettanulmányok következnek, sikeres projektek, ötletes startupok, a trendeket időben felismerő vállalkozók, akik megmutatják, hogyan írja újra az informatika más iparágak status quo-ját.

Az IVSZ minden innovációban érdekelt tagjának ajánlja a részvételt, szakmai partnerként az IVSZ tagok 12% kedvezményt kapnak a részvételi díjból (a megjegyzés rovatba írja be: IVSZ tag).

A részletes program elérhető ezen a linken vagy a mobilehungary.com oldalon. A regisztráció pedig itt található.